Μελιδώνη: «Ήμασταν συγκεντρωμένες»

Ικανοποιημένη από τη νίκη της Βουλιαγμένης κόντρα στον Ολυμπιακό, εμφανίστηκε η Άντυ Μελιδώνη.

Ικανοποιημένη από τη νίκη της Βουλιαγμένης κόντρα στον Ολυμπιακό, εμφανίστηκε η Άντυ Μελιδώνη. Η Ελληνίδα πολίστρια αναφέρθηκε στην αναμέτρηση των δυο ομάδων, καθώς επίσης και στις δυσκολίες της εφετινής σεζόν στο πόλο γυναικών. Η Μελιδώνη μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Sentra FM». Αναλυτικά δήλωσε:

Για το συναίσθημα στον αγώνα μεταξύ Βουλιαγμένης-Ολυμπιακού όπου η Εθνική ομάδα χωρίστηκε στα δύο:
Δεν είναι εύκολο. Μια εβδομάδα πριν ήμασταν όλες μαζί και προσπαθούσαμε να μια άλλη μάδα. Χθες έπρεπε να χωριστούμε και να παλέψουμε η μία με την άλλη για να κερδίσει η ομάδα της. Αυτό το συναίσθημα δεν είναι και πολύ εύκολο. Ήμασταν με τις κοπέλες του Ολυμπιακού και μιλάγαμε πριν το παιχνίδι στην παρουσίαση και γελούσαμε μαζί. Έτσι είναι όμως ο αθλητισμός. Μετά τα ξεχνάς όλα και παλεύεις για την ομάδα σου και προσπαθείς να κερδίσεις χωρίς να κοιτάς ποιός είναι απέναντι σου. Μετά το τέλος του παιχνιδιού συζητούσαμε πάλι για την Εθνική ομάδα που σε τρεις μέρες φεύγουμε για ταξίδι.

Ερωτηθείσα για το τι παραπάνω είχε η ομάδα της έναντι αυτής του Ολυμπιακού, απάντησε:
Ήμασταν πιο συγκεντρωμένες και πιο αποφασισμένες. Η χρονιά αυτή είναι ιδιαίτερα δύσκολη για την ομάδα γιατί η Εθνική αποτελείται κυρίως από δικές μας παίκτριες. Επιπλέον είχαμε ατυχίες, η Αντιγόνη (σ.σ. Ρουμπέση) ήταν άρρωστη, όπως και κάποιες από τις μικρότερες παίκτριες, που μπορούσαν να βοηθήσουν. Δεν είχαμε ξένη παίκτρια. Αυτές που είχαμε απομείνει, μαζί με τον προπονητή μας, συμφωνήσαμε πως παρά τις δυσκολίες, έπρεπε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και να κερδίσουμε.

Για τις δυσκολίες της φετινής σεζόν λόγω της Εθνικής, τόνισε:
Η χρονιά αυτή, λόγω της Εθνικής, έχει αυτή τη δυσκολία. Την μια εβδομάδα πρέπει να έχεις το μυαλό σου στην Εθνική και την επόμενη στην Βουλιαγμένη και τους στόχους της. Οι Βουλιαγμένη όμως έχει έμπειρες παίκτριες που έχουν περάσει παρόμοιες καταστάσεις και θα το ξεπεράσουμε σχετικά εύκολα.

Αναφερόμενη στην πορεία της Βουλιαγμένης στην Ευρώπη, είπε:
Ελπίζω να κερδίσουμε και να περάσουμε στο Final 4. Δεν πήγαμε πέρυσι και φέτος πρέπει να πάμε. Παίζουμε στις 29 του μηνός στην Βαρκελώνη και μετά από μια εβδομάδα στη Βουλιαγμένη. Το δύσκολο είναι πως πάμε στην Αμερική και δεν θα έχουμε πολλές μέρες να εγκλιματιστούμε. Είναι ένα ταξίδι δύσκολο. Είναι το τζετ λαγκ, είναι και μια μέρα ταξίδι και θέλεις και καιρό να προσαρμοστείς.

Για την επίσκεψη στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και για το τι τους είπε:
Μας είπε πως είμαστε μια δροσερή νότα στην μαυρίλα που υπάρχει στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή. Αυτό το έχουμε ακούσει πάρα πολλές φορές. Δυστυχώς δεν γίνεται τίποτα όμως. Έχουμε βαρεθεί να το ακούμε και να μην βλέπουμε καμία ανταπόκριση. Δεν ξέρω κατά πόσο θα συνεχίσει αυτή η ομάδα να είναι ευχάριστη νότα αν τα πράγματα δεν αλλάξουν. Πραγματικά δυσκολευόμαστε πολύ. Μας είπε επίσης πως αν αυτός ήταν στην πολιτεία θα μπορούσε να βοηθήσει περισσότερο.

Για το αν οι απαιτήσεις τους είναι παράλογες ενώ βρισκόμαστε σε περίοδο κρίσης:
Όπως πεινάει η χώρα πεινάμε και εμείς. Τα ίδια προβλήματα αντιμετωπίζουμε, δεν ήμαστε σε άλλη χώρα. Δεν ζητάμε κάτι παράλογο. Ζητάμε πράγματα που δικαιούμαστε και είναι θεσμοθετημένα. Δεν είναι πως κάποιος τρελός μας υποσχέθηκε κάτι. Αυτά τα πράγματα υπάρχουν χρόνια τώρα. Ακόμα και αυτά να μην λύσουμε, υπάρχουν και άλλα πράγματα που μας δυσκολεύουν πάρα πολύ. Δεν έχουμε πισίνα για να κάνουμε προπόνηση με την Εθνική και μεταφερόμαστε στον Πειραιά και στην σχολή Ευελπίδων. Μόνο με την βενζίνη που ξοδεύουμε καθημερινά μας ήμαστε σίγουρα μείον.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.