Αραβίδης: «Γκολ για ένα καλύτερο μέλλον»

Έτοιμος να... χαρίσει πολλά από τα γκολ, προκειμένου να έχουν ένα καλύτερο μέλλον τα παιδιά της εθνικής Αστέγων δήλωσε ο Χρήστος Αραβίδης.

Έτοιμος να… χαρίσει πολλά από τα γκολ, προκειμένου να έχουν ένα καλύτερο μέλλον τα παιδιά της εθνικής Αστέγων δήλωσε ο Χρήστος Αραβίδης. Η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει την εθνική Αστέγων σε φιλικό στις 29 Δεκεμβρίου και ο επιθετικός της τόνισε ότι χρειάζεται στήριξη και αγώνας για αυτούς τους ανθρώπους.

«Στην εποχή τη σημερινή έχουμε ανάγκη να στηρίζουμε τέτοιες προσπάθειες. Συνανθρώπους μας που δεν έχουν τις ίδιες δυνατότητες με εμάς. Εμείς θέλουμε να στηρίξουμε και να βάλουμε τα δυνατά μας ώστε αυτό το φιλικό να ανοίξει τον δρόμο για να κάνουμε κάτι δυνατότερο. Μέσα στο γήπεδο να λύνονται όλα τα προβλήματα, δίνουμε χαρά σε ανθρώπους, παίζοντας ποδόσφαιρο, που για μερικές ανθρώπους είναι μέσο διαφυγής από τα προβλήματα. Ας είναι το πρώτο και όχι το τελευταίο γεγονός που θα στηρίξουμε. Το να μπορώ να συμμετάσχω σε μια τέτοια εκδήλωση, ως παίκτης της ΑΕΚ, είναι ιδιαίτερα τιμητικό. Θα μπορούσα να χαρίσω πολλά από τα γκολ μου, αν κάποιος μου έλεγε ότι αυτό θα εξασφάλιζε ένα καλύτερο μέλλον γι αυτά τα παιδιά», δήλωσε ο Αραβίδης, ενώ από την πλευρά του ο αρχηγός της εθνικής Αστέγων, Αλέξανδρος Καϊάφας, έκανε λόγο ως ΑΕΚτζής για ένα όνειρο ζωής.

«Μου είναι μεγάλη τιμή να είμαι σ’ αυτή την ομάδα και να παίξω σ’ αυτό το φιλικό. Είναι μεγάλη μου τιμή, γιατί την ΑΕΚ την υποστηρίζω από μικρό παιδί. Και θα έρθω αντιμέτωπος μ’ αυτούς που βλέπω από την εξέδρα. Είναι όνειρο ζωής αυτό το παιχνίδι. Ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα. Αλλά αν μου δοθεί η ευκαιρία να σκοράρω, θα σκοράρω», είπε χαρακτηριστικά.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.