Μίλησε με τους παίκτες ο Παπαδόπουλος

Ο Νίκος Παπαδόπουλος έκανε την Πέμπτη το μεσημέρι την εμφάνιση του στο γήπεδο της Καισαριανής και είχε συνάντηση με τους παίκτες στα αποδυτήρια, παρουσία και της τεχνικής ηγεσίας.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος έκανε την Πέμπτη το μεσημέρι την εμφάνιση του στο γήπεδο της Καισαριανής και είχε συνάντηση με τους παίκτες στα αποδυτήρια, παρουσία και της τεχνικής ηγεσίας.
Ο Παπαδόπουλος θέλησε να διευκρινίσει την όλη κατάσταση προς το ποδοσφαιρικό τμήμα αλλά και τα προβλήματα που έχουν προκύψει.

Ο Παπαδόπουλος εστίασε το πρόβλημα στο γεγονός ότι ποδοσφαιριστές που έχουν ήδη αποχωρήσει από την ομάδα, διεκδικούν μη δεδουλευμένα χρήματα και έχουν φέρει την ΠΑΕ σε δύσκολη θέση. Μάλιστα, από τη δική του πλευρά, στάθηκε αναλυτικά στις κινήσεις που έχει κάνει και μίλησε για όλους και όλα.
Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Παπαδόπουλος τόνισε με κατηγορηματικό τρόπο στους παίκτες ότι οι προσπάθειες για την επίλυση των προβλημάτων θα συνεχισθούν με αμείωτο ρυθμό, οπότε θα πρέπει να αναμένονται εξελίξεις τις επόμενες ημέρες.

Από την άλλη πλευρά, οι παίκτες βγήκαν κανονικά στο γήπεδο και γυμνάσθηκαν υπό την επίβλεψη του τεχνικού Πέτρου Δημητρίου και περιμένουν πλέον όλοι τις νεώτερες εξελίξεις με το θέμα των δελτίων εν όψει του κυριακάτικου εκτός έδρας αγώνα με την Παναχαϊκή. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.