Το πρώτο χτύπημα ανήκε στη Μπαϊρόιτ! (video)

Η Λούντβισμπουργκ πήρε τρεις φορές διψήφια διαφορά, αλλά η Μπαϊρόιτ ήταν αυτή που με 29-19 επιμέρους σκορ στην τελευταία περίοδο επικράτησε εκτός έδρας με σκορ 81-86 και έκανε σημαντικό βήμα για την πρόκριση της στο Final-4 του Champions League.

Η Λούντβισμπουργκ πήρε τρεις φορές διψήφια διαφορά, αλλά η Μπαϊρόιτ ήταν αυτή που με 29-19 επιμέρους σκορ στην τελευταία περίοδο επικράτησε εκτός έδρας με σκορ 81-86 και έκανε σημαντικό βήμα για την πρόκριση της στο Final-4 του Champions League.

Δύο ομάδες με σημαντική διαφορά φιλοσοφίας παιχνιδιού αναμετρήθηκαν στην Ludwisburg Arena. Οι γηπεδούχοι ήθελαν το υψηλό τέμπο προκειμένου να εκμεταλλευτούν τα αθλητικά προσόντα των παικτών της, την ώρα που η Μπαϊρόιτ προτιμούσε το σετ παιχνίδι για να εκμεταλλευτεί τους Λίνχαρτ, Μαρεί και Γιορκ.

Το πρώτο ημίχρονο κύλησε με την Μπαϊρόιτ να κάνει το ένα λάθος μετά το άλλο, την Λούντβισμπουργκ να το εκμεταλλεύεται φτάνοντας νωρίς σε διψήφια διαφορά, χωρίς όμως να καταφέρνει να την σταθεροποιήσει σε αυτά τα επίπεδα. Οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν, αλλά οι γηπεδούχοι έκλεισαν καλύτερα το πρώτο μέρος και η ανάπαυλα τους βρήκε με +8 (41-33).

Το ξεκίνημα του δεύτερου μέρους δεν προϊδέαζε σε τίποτα το τι θα ακολουθούσε. Με απίθανο μπλοκ του Σίαρς και κάρφωμα του Κουκ στην άλλη πλευρά η διαφορά έφτασε το +11 για την ομάδα του Τζον Πάτρικ (52-41), αλλά κάπου εκεί μίλησαν οι Γιορκ – Λινχαρτ (αλλά και τα λάθη της Λούντβισμπουργκ), με τη διαφορά να εξανεμίζεται (55-54). Το 62-57 του 30΄ άφηνε ανοιχτούς λογαριασμούς για την τέταρτη περίοδο.

Οι γηπεδούχοι, κατά την προσφιλή τους συνήθεια έκαναν λάθη στο ξεκίνημα, η Λούντβισμπουργκ έφτασε στο 69-60, αλλά από εκεί πέρα η Μπαϊρόιτ πήρε φόρα. 10-0 σερί με τρομερό Λίνχαρτ για το 69-70, σκυτάλη στον ξεκούραστο Ρόμπινσον με τη διαφορά να φτάνει στο +5 (74-79). Οι γηπεδούχοι αγχώθηκαν, μείωσαν σε 81-84, αλλά ένα ανόητο φάουλ του Κουκ στο 1.5΄΄ επέτρεψε στον Λίνχαρτ να διαμορφώσει το τελικό 81-86 με 2/2 βολές, αποτέλεσμα που δίνει σημαντικό προβάδισμα στη Μπαϊρόιτ εν΄ όψει της ρεβάνς της Βαυαρίας σε μία εβδομάδα. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.