Επεισοδιακή νίκη του Πανσερραϊκού στη Λάρισα

Ύστερα από ένα επεισοδιακό ματς που κράτησε πάνω από 3 ώρες ο Πανσερραϊκός πήρε τη νίκη με1-0 επί της ΑΕΛ μέσα στο AEL FC ARENA. Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημείωσε ο Ντιόγκο στο 75ο λεπτο.

Ύστερα από ένα επεισοδιακό ματς που κράτησε πάνω από 3 ώρες ο Πανσερραϊκός πήρε τη νίκη με1-0 επί της ΑΕΛ μέσα στο AEL FC ARENA. Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημείωσε ο Ντιόγκο στο 75ο λεπτο
Οι Λαρισαίοι έχουν πολλά και δικαιολογημένα παράπονα από τον διαιτητή της αναμέτρησης, Παπαπέτρου, ο οποίος απέβαλε αδικαιολόγητα τον Γκρούμπιεσιτς της ΑΕΛ και διέκοψε για μιαμιση ώρα το ματς.

Στο 79ο λεπτό διεκόπη το ματς της Λάρισας με τον Πανσερραϊκό λόγω εισβολής των παραγόντων της Λάρισας στον αγωνιστικό χώρο και του προέδρου της Κώστα Πηλαδάκη, στην προσπάθεια τους να διαμαρτυρηθούν έντονα για τις αποφάσεις του κ. Παπαπέτρου. Το διαιτητικό τρίο της αναμέτρησης συνοδεύτηκε από την αστυνομία στα αποδυτήρια και ο αγώνας διεκόπη προσωρινά.

Ο διαιτητής και οι βοηθοί του ήταν οι αρνητικοί πρωταγωνιστές της αναμέτρησης καθώς  υπέπεσαν σε σωρεία σοβαρών λαθών με αποκορύφωμα την αποβολή χωρίς λόγω του Γκρούμπιεσιτς με τον Οκουμάγια να προσποιείται ότι τον χτύπησε, ενώ νωρίτερα υποδείχθηκε και οφ σάιντ από πλάγιο άουτ σε επίθεση της Λάρισας που είχαμε τον επιθετικό σε προφανή θέση για γκολ.
Όλα αυτά εξόργισαν τον Κώστα Πηλαδάκη ο οποίος δεν συγκράτησε τα νεύρα του και μπήκε στον αγωνιστικό χώρο με αποτέλεσμα να επακολουθήσει αναταραχή και η διακοπή του ματς.

Μετά από 1,5 ώρα διακοπής, οι ποδοσφαιριστές επέστρεψαν για τα εναπομείναντα 15 λεπτά της αναμέτρησης. Σε αυτά ο Πανσερραϊκός υπερασπίστηκε το προβάδισμά του και έφυγε με τους 3 βαθμούς της νίκης απο τη Λάρισα

Λάρισα (Νίκος Κεχαγιάς): Σωτηρίου, Παπαγεωργίου (77′ Λαζιμάν), Κολοβέτσιος, Ψωμάς, Κατσιαρός, Νεμπεγλέρας, Βενετίδης (52′ Ζεκίνια), Καρανίκας, Βούζας (79′ Καούνος), Μπλέντι, Γκρούμπιεσιτς.

Πανσερραϊκός (Μιχάλης Γρηγορίου): Γουμάγιας, Καρατζάς, Ντιόγκο, Σαλαμαστράκης, Μιλένκοβιτς, Τριανταφύλλου, Ανάκογλου (82′ Σιάκκας), Κιάσσος, Γκούρτσας (46′ Μπανγκουρά), Παππάς (31′ Ντα Κόστα), Τάντιτς.

Διαιτητής: Παπαπέτρου (Αθηνών)
Βοηθοί: Χριστοδούλου, Δανέζης (Αθηνών)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.