Στη Γουίλιαμς ο Γκάρι Πάφετ

Ο άλλοτε οδηγός δοκιμών και «αναπληρωματικός πιλότος» της ΜακΛάρεν, Γκάρι Πάφετ, εντάχθηκε στο δυναμικό της Γουίλιαμς, προκειμένου να βοηθήσει την ομάδα της Φόρμουλα Ένα να εξελίξει το νέο μονοθέσιό της στον προσομοιωτή.

Ο άλλοτε οδηγός δοκιμών και «αναπληρωματικός πιλότος» της ΜακΛάρεν, Γκάρι Πάφετ, εντάχθηκε στο δυναμικό της Γουίλιαμς, προκειμένου να βοηθήσει την ομάδα της Φόρμουλα Ένα να εξελίξει το νέο μονοθέσιό της στον προσομοιωτή. «Το επίπεδο των γνώσεών του σε θέματα δοκιμών και η ικανότητά του να αναλύει δεδομένα θα βοηθήσουν σημαντικά την πορεία προς τα εμπρός της εξέλιξης της FW38 καθ’ όλη την διάρκεια της σεζόν» τονίζει σε δήλωσή της για τον 34χρονο Βρετανό η αναπληρώτρια γενική διευθύντρια της ομάδας, Κλερ Γουίλιαμς.

Ο Πάφετ δεν έχει «τρέξει» ποτέ σε αγώνες της Φόρμουλα Ένα, ωστόσο διαθέτει τεράστια εμπειρία από δοκιμές, καθώς έχει λάβει μέρος σε 72 επίσημες ημέρες δοκιμών ανάμεσα στο 2001 και το 2013 και έχει καλύψει 22.745 χιλιόμετρα. Το 2005 κατέκτησε τον τίτλο στο Γερμανικό Πρωτάθλημα Αυτοκινήτων Τουρισμού (DTM) με τη Μερτσέντες.

Η Γουίλιαμς, η οποία χρησιμοποιεί μονάδες ισχύος της Μερτσέντες, κατέκτησε για τελευταία φορά έναν τίτλο το 1997, ενώ πανηγύρισε την τελευταία νίκη της σε αγώνα το 2012. Είναι η τρίτη ομάδα με τις περισσότερες νίκες στη Φόρμουλα Ένα (114), ενώ τα τελευταία δύο χρόνια κατετάγη τρίτη στους κατασκευαστές.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.