Ομπράντοβιτς: «Ξεχνάμε την Αρμάνι Μιλάνο»

Στο παρελθόν ανήκει για τον Παναθηναϊκό η ήττα από την Αρμάνι Μιλάνο, σύμφωνα με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Στο παρελθόν ανήκει για τον Παναθηναϊκό η ήττα από την Αρμάνι Μιλάνο, σύμφωνα με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Ο Σέρβος τεχνικός τόνισε πως οι παίκτες του θα πρέπει να αντιμετωπίσουν με σοβαρότητα τον Ηλυσιακό για την 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος και να ξεχάσουν το ματς με την Ουνίξ Καζάν για την Euroleague.

Ο Ομπράντοβιτς τόνισε χαρακτηριστικά: «Το επόμενο παιχνίδι μας μετά την Εμπόριο Αρμάνι Μιλάνο, είναι με τον Ηλυσιακό για το ελληνικό πρωτάθλημα. Σίγουρα δεν είναι εύκολο να παίζεις ένα δεύτερο παιχνίδι μέσα σε 44-45 ώρες. Σε κάθε περίπτωση πάντως, εμείς από την μεριά μας, θα πρέπει να βρούμε την ενέργεια που χρειάζεται και να πάμε να παίξουμε ένα καλό παιχνίδι, γιατί όλα τα παιχνίδι μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου είναι πλέον σημαντικά».

Από την πλευρά του, ο Νικ Καλάθης τόνισε: «Το πρώτο που θα πρέπει να κάνουμε είναι να αφήσουμε πίσω μας την αναμέτρηση με την ΕΑ7 Εμπόριο Αρμάνι Μιλάνο και να επικεντρωθούμε σε αυτή που έπεται με τον Ηλυσιακό. Έχουμε μία μέρα μόνο μπροστά μας, ουσιαστικά μία προπόνηση για να προετοιμαστούμε για τον αγώνα. Ο Ηλυσιακός είναι μια σοβαρή ομάδα και έχει δείξει ότι στην έδρα του είναι ακόμη πιο δυνατός. Το σημαντικό για εμάς είναι να καταφέρουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι, να επιβάλλουμε το δικό μας ρυθμό, ώστε να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα που θέλουμε».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.