Στο…παζάρι για αμυντικό ο Κλοπ

Η...κατάρα των τραυματισμών συνεχίζεται στη Λίβερπουλ και ειδικά στην αμυντική γραμμή, με τον Γιούργκεν Κλοπ να καταφεύγει στο μεταγραφικό παζάρι για να καλύψει τα κενά.

Η…κατάρα των τραυματισμών συνεχίζεται στη Λίβερπουλ και ειδικά στην αμυντική γραμμή, με τον Γιούργκεν Κλοπ να καταφεύγει στο μεταγραφικό παζάρι για να καλύψει τα κενά.

Η αμυντική γραμμή των «ρεντς» έχει αποδεκατιστεί με τον νεαρό Γκόμεζ εκτός εδώ και καιρό και τους Μάρτιν Σκρτελ και Μαμαντού Σακχό επίσης εκτός δράσης. Στο χθεσινό ματς Λιγκ Καπ με τη Στόουκ υπέστη θλάση και ο Ντέγιαν Λόβρεν, ενώ τραυματίας τελείωσε το παιχνίδι και ο Κόλο Τουρέ, με αποτέλεσμα να επιστρατευεί ως σέντερ μπακ ο μέσος Λούκας Λέιβα.

Συνολικά, η Λίβερπουλ έχει υποστεί 14 τραυματισμούς από τις αρχές Δεκεμβρίου (χθες χτύπησε και ο μέσος Φιλίπε Κουτίνιο, που πιθανότατα χάνει τα επόμενα ματς Πρέμιερ Λιγκ με Άρσεναλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), με τον Γερμανό τεχνικό να παραδέχεται ότι μπορεί να καταφύγει στο μεταγραφικό παζάρι.

«Σε αυτή τη συγκυρία, χωρίς υγιείς σέντερ μπακ, θα έλεγα ότι είναι μία κατάσταση όπου πρέπει να σκεφτούμε τη μεταγραφική αγορά. Στην αρχή της σεζόν είχαμε πέντε σέντερ μπακ, πριν από δύο εβδομάδες είχαμε τρεις και τα πράγματα ήταν καλά, τώρα όμως δεν έχουμε κανέναν», είπε ο Κλοπ, που δήλωσε αμφίβολους τους Τουρέ και Σακχό για το ματς της Παρασκευής με την Έξετερ στο Κύπελλο. Δεν παρέλειψε μάλιστα να αναφερθεί και στην πρόσφατη διαμάχη του με τον τεχνικό της Σάντερλαντ Σαμ Αλαρντάις, ο οποίος τον είχε χαρακτηρίσει «μαλακό» Γερμανό, επειδή είχε διαμαρτυρηθεί για ένα σκληρό φάουλ στον Σακχό, στο πρόσφατο ματς των δύο ομάδων για το πρωτάθλημα.

«Δεν ξέρω αν θα έχουμε κάποιον σέντερ μπακ για το ματς με την Έξετερ. Ο Κόλο Τουρέ λέει ότι έχε κράμπα, αλλά θα το δούμε. Ο Σακχό δεν νομίζω ότι θα προλάβει. Είναι ακόμα τραυματίας από εκείνο το ”μαλακό” φάουλ με τη Σάντερλαντ»!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.