Με «εξάρα» στους «8»

Ο Ολυμπιακός διπλασίασε τις νίκες του επί των Χανίων και με το επιβλητικό 6-0 προκρίθηκε πανηγυρικά στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου.

Ο Ολυμπιακός διπλασίασε τις νίκες του επί των Χανίων και με το επιβλητικό 6-0 προκρίθηκε πανηγυρικά στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου. Η ρεβάνς στο «Γ. Καραϊσκάκης» ήταν ούτως ή άλλως… τυπική διαδικασία μετά το 4-1 υπέρ των «ερυθρόλευκων» στην Κρήτη και δεν αντέχει αυστηρής κριτικής.

Παρά τις πολλές αλλαγές στην 11άδα της ομάδας του Μάρκο Σίλβα, οι φιλοξενούμενοι δεν μπόρεσαν να προβάλουν καμία αντίσταση και μοιραία παραδόθηκαν στις ορέξεις των Πειραιωτών. Το αποτέλεσμα ήταν να βάλει ο Ολυμπιακός έξι γκολ, τα τέσσερα από το ημίχρονο, αλλά και να χάσει άλλα… τόσα τουλάχιστον.

Βροχή τα γκολ
Ο Ζντιέλαρ μόλις στο 4′ άνοιξε το σκορ με σουτ από την περιοχή, πετυχαίνοντας το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Στο 12′ ο Κασάμι με μονοκόμματο σουτ διπλασίασε τα τέρματα των γηπεδούχων, ενώ ο ίδιος παίκτης στο 45′ «έγραψε» το 4-0 του πρώτου μέρους.

Ενδιάμεσα στα δύο γκολ του Ελβετού, ο Σεμπά στο 36′ είχε χριστεί επίσης σκόρερ από ασίστ του Πουλίδο. Οι φιλοξενούμενοι είχαν μόνο μία φάση στο ίδιο χρονικό διάστημα αλλά ανησύχησαν τον Καπίνο, όταν ο Μπριλάκης με ωραίο μακρινό σουτ στο 11′ τράνταξε το δοκάρι.

Έπεσε ο ρυθμός
Ο ρυθμός του αγώνα έπεσε στο δεύτερο ημίχρονο, σε συνδυασμό με τις τέσσερς συνολικά (δύο και δύο) αλλαγές που πραγματοποίησαν οι προπονητές στην ανάπαυλα. Ο Πουλίδο στο 73′ και ο Φουστέρ στο 90′ διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα. 

Ο Ισπανός είχε σπαταλήσει πέναλτι στο 20′, καθώς δεν μπόρεσε να νικήσει τον Πρίφτη από την άσπρη βούλα. Ευκαιρίες για να βρουν δίχτυα είχαν σχεδόν όλοι οι παίκτες του Σίλβα.

Ανησυχία υπάρχει για τον Ερνάνι, ο οποίος στο 76′ έδωσε αναγκαστικά τη θέση του στον Μανθάτη, αποχωρώντας με το φορείο και δείχνοντας να σφαδάζει.

Ολυμπιακός (Σίλβα): Καπίνο, Ελαμπντελαουί (46′ Σάλιακας), Αυλωνίτης, Μποτία, Τσιμίκας, Ζντιέλαρ, Κασάμι (46′ Μανιάτης), Φουστέρ, Σεμπά, Ερνάνι (76′ Μανθάτης), Πουλίδο

Χανιά (Λυρώνης): Πρίφτης, Παγώνης (46′ Φυνικάκης), Καρτσαμπάς, Μπριλάκης, Χατζηλιάδης 46′ Μπουζούκης), Γκέσιος, Τσούτσης, Άλβες, Ρίκκα, Λίτα, Νύκταρης (72′ Σάντερσον)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.