Ρες: Δε θα είναι εύκολα απέναντι στον Ολυμπιακό

Σιένα και Ολυμπιακός είχαν συναντηθεί και πέρυσι στην οκτάδα της Ευρωλίγκα, αλλά όπως τόνισε και ο Τόμας Ρες η ομάδα του δεν πρέπει να παραπλανηθεί από τα όσα έγιναν τότε.

Σιένα και Ολυμπιακός είχαν συναντηθεί και πέρυσι στην οκτάδα της Ευρωλίγκα, αλλά όπως τόνισε και ο Τόμας Ρες η ομάδα του δεν πρέπει να παραπλανηθεί από τα όσα έγιναν τότε.

Οι Ιταλοί ήταν αυτοί που είχαν πάει στο Φάιναλ Φορ σε αντίθεση με τους «ερυθρόλευκους» που είχαν πλεονέκτημα έδρας. Ο σέντερ της ιταλικής ομάδας εξήγησε ότι εκείνος και οι συμπαίκτες του θα πρέπει να προσέξουν πολύ, διότι το να ξεπεράσουν το εμπόδιο των Πειραιωτών δε θα είναι εύκολο. Γι’ αυτό και «δεν επαναπαυόμαστε σε ό,τι έγινε την περασμένη σεζόν και είναι ανούσιο να μπαίνουμε σε διαδικασία σύγκρισης. Έχουμε το πλεονέκτημα έδρας, αλλά αυτό πέρσι είδαμε πως αυτό δεν έπαιξε ρόλο μιας και ο Ολυμπιακός είχε το πλεονέκτημα, αλλά προκριθήκαμε εμείς».

Η πίστη του στις ικανότητες της ομάδας του δεν κρύβεται, παρά το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός μόνο εύκολος αντίπαλος δε θα είναι. «Αν παίξουμε όπως μπορούμε, είμαστε σε θέση να φτάσουμε στο στόχο μας, αλλά δεν θα είναι εύκολο. Ο Ολυμπιακός έχει αλλάξει σχεδόν τα πάντα και πρόσφατα απέκτησε έναν σέντερ που τον βοηθά πολύ, ειδικά στην άμυνα», τόνισε ο Ρες.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.