Το μυαλό στο Ηράκλειο

Στο τελικό της στάδιο μπαίνει η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το καθοριστικό εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΟΦΗ την Κυριακή (4/3) στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής.

Στο τελικό της στάδιο μπαίνει η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το καθοριστικό εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΟΦΗ την Κυριακή (4/3) στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής. Οι Μπάλας Μέγερι και Όλαφ Μέλμπεργκ, που είχαν υποχρεώσεις με τις Εθνικές ομάδες της Ουγγαρίας και της Σουηδίας αντίστοιχα, επιστρέφουν στη διάθεση του Ερνέστο Βαλβέρδε.

Ενόψει της αναμέτρησης στο “Γεντί Κουλέ”, ο Ισπανός τεχνικός μπορεί να υπολογίζει σε όλους τους ποδοσφαιριστές του εκτός των γνωστών απόντων. Δηλαδή των Κάρολ, Πάντελιτς, που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών και του Τζιμπούρ, ο οποίος είναι τιμωρημένος. Ο Βαλβέρδε δεν έχει ξεκαθαρίσει τα πλάνα του, με πιο πιθανή εκδοχή όσον αφορά στην επιθετική γραμμή, την τοποθέτηση του Μιραλάς στα αριστερά, του Ντιόγκο στην κορυφή και του Αμπντούν ή του Φουστέρ στα δεξιά.

Υπάρχουν, ωστόσο, σκέψεις να ξεκινήσει ο Μιραλάς στην κορυφή, σε μια πιθανή επιλογή που θα φέρει ανακατατάξεις στην τριπλέτα της γραμμής κρούσης των “ερυθρόλευκων”. Σ’ αυτή την περίπτωση αναμένεται να μείνει στον πάγκο ο Ντιόγκο, με τους Αμπντούν, Φουστέρ και Καζίμ να διεκδικούν τις δύο θέσεις στις πτέρυγες. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.