Επιστροφή του Τέβες στις προπονήσεις

Προς το τέλος τους οδεύουν τα «βασανιστήρια» του Κάρλος Τέβες. Ο Αργεντινός επιθετικός, που βρίσκεται εκτός αγωνιστικής δράσης από τον περασμένο Σεπτέμβριο για πειθαρχικούς λόγους, θα επιστρέψει την Τρίτη στο γήπεδο για προπόνηση, με τους αναπληρωματικούς της Μάντσεστερ Σίτι

Προς το τέλος τους οδεύουν τα «βασανιστήρια» του Κάρλος Τέβες. Ο Αργεντινός επιθετικός, που βρίσκεται εκτός αγωνιστικής δράσης από τον περασμένο Σεπτέμβριο για πειθαρχικούς λόγους, θα επιστρέψει την Τρίτη στο γήπεδο για προπόνηση, με τους αναπληρωματικούς της Μάντσεστερ Σίτι. Σύμφωνα με τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης, ο Τέβες θα συμμετάσχει στο φιλικό αγώνα με την Πρέστον, ομάδα της 3ης κατηγορίας.

Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών στο προπονητικό κέντρο των «Πολιτών», στο Κάρινγκτον. Τα προβλήματα του Τέβες με τον τεχνικό της Σίτι, Ρομπέρτο Μαντσίνι, είχαν ξεκινήσει στο τέλος του περασμένου Σεπτεμβρίου, όταν αρνήθηκε να εισέλθει ως αλλαγή στον αγωνιστικό χώρο, στον αγώνα του Τσάμπιονς Λιγκ εναντίον της Μπάγερν Μονάχου.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.