“Συγχαρητήρια και συνεχίζουμε”

Ευχάριστο και πανηγυρικό ήταν το κλίμα στην προπόνηση τη Τρίτης για τον Πανιώνιο. Η νέα επιτυχία των «κυανέρυθρων» επί του Παναιτωλικού σκόρπισε χαμόγελα στις τάξεις της ομάδας, με τον Μαρίνο Ουζουνίδη να μοιράζει συγχαρητήρια, αλλά και να κάνει τις συνηθισμένες παρατηρήσεις.

Ευχάριστο και πανηγυρικό ήταν το κλίμα στην προπόνηση τη Τρίτης για τον Πανιώνιο. Η νέα επιτυχία των «κυανέρυθρων» επί του Παναιτωλικού σκόρπισε χαμόγελα στις τάξεις της ομάδας, με τον Μαρίνο Ουζουνίδη να μοιράζει συγχαρητήρια, αλλά και να κάνει τις συνηθισμένες παρατηρήσεις. «Σας είχα πει ότι θα ήταν ένα δύσκολο ματς για εμάς. Ακόμα και αν δεν έμενε ο αντίπαλος με 10 παίκτες πιστεύω πως θα κερδίζαμε τον αγώνα. Θα πρέπει όμως και εμείς στο σκληρό παιχνίδι των αντιπάλων να παίζουμε δυνατά και να δείχνουμε πάθος. Συνεχίζουμε τη δουλειά μας, έχουμε δρόμο μπροστά. Δεν τελείωσε τίποτα, δεν πετύχαμε τίποτα. Έχουμε μπροστά μας ένα σημαντικό παιχνίδι για το Κύπελλο» κάποια από τα λόγια του Ουζουνίδη προς τους παίκτες του.

Χρόνος για χάσιμο δεν υπάρχει στον Πανιώνιο και ήδη η προετοιμασία για το παιχνίδι κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ έχει αρχίσει, σ’ ένα παιχνίδι που είναι ξανά διαθέσιμος ο Σπύρος Ρισβάνης, ο οποίος εξέτισε την τιμωρία του για την αποβολή στην Κομοτηνή. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.