“Διαζύγιο”, αλήθειες και ψέματα

Μέσα από τον ΠΑΟΚ, αναζητώντας τους λόγους του διαζυγίου με τον Φρανκ Άρνεσεν, ξεκαθαρίζουν ότι δεν συμμερίζονται τις όποιες μομφές κατά του Δανού αθλητικού διευθυντή.

Μέσα από τον ΠΑΟΚ, αναζητώντας τους λόγους του διαζυγίου με τον Φρανκ Άρνεσεν, ξεκαθαρίζουν ότι δεν συμμερίζονται τις όποιες μομφές κατά του Δανού αθλητικού διευθυντή. Αλλά επεξηγούν τη φράση “διαφορά φιλοσοφίας” που γράφτηκε στην ανακοίνωση, εστιάζοντας σε θέματα όπως η πειθαρχία, οι πρωτοβουλίες και η δυσαναλογία στην απόδοση των παικτών και τα χρήματα που δόθηκαν για να αποκτηθούν, χωρίς να υπάρχει, ωστόσο, κάτι μεμπτό πέραν αυτού σε οικονομικό επίπεδο.

Είναι δεδομένο άλλωστε ότι κάθε τέτοια κίνηση περνάει μέσα από δύο και τρεις διαδικασίες εξέτασης της ΠΑΕ, που λειτουργούν ως δικλείδες ασφαλείας. 

Ωστόσο αλγεινή εντύπωση δημιουργεί το γεγονός ότι όπως και στην περίπτωση του συμβολαίου του Τούντορ, για το οποίο δεν γνωστοποιήθηκε πως η διάρκεια συμβολάιου του είναι 1+2, έτσι και σ’ αυτή την περίπτωση δεν κατέστη γνωστό εξ αρχής η ύπαρξη όρου στο συμβόλαιο με τον Δανό αθλητικό διευθυντή, που έδινε το δικαίωμα στην πλευρά του ΠΑΟΚ να λύσει πρόωρα το συμβόλαιο μαζί του, αλλά αντ’ αυτού στη σχετική ανακοίνωση που είχε βγει τον περασμένο Μάιο γινόταν λόγος για τριετή συμφωνία.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.