Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος του Business News Magazine

23/07/2018 • 22:10
Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος του Business News Magazine
  • shares
Με ένα εκτενές αφιέρωμα στην επόμενη μέρα για την κινητικότητα στην Ελλάδα και διεθνώς κυκλοφορεί το τέταρτο κατά σειρά τεύχος του μηνιαίου περιοδικού Business News Μagazine, με την υπογραφή του ΒusinessNews.gr, της συντακτικής ομάδας της Direction Business Network και σημαντικών εξωτερικών συνεργατών. Με τίτλο «The Future of Mobility», το αφιέρωμα καταπιάνεται με τη νέα εποχή που έρχεται για το χώρο της αυτοκινητοβιομηχανίας αλλά και της μίσθωσης οχημάτων, η οποία μεταξύ άλλων περιλαμβάνει αυτόνομα οχήματα, πράσινη και βιώσιμη κινητικότητα, νέες τεχνολογίες διασύνδεσης και, φυσικά, διαφορετικές ανάγκες για τους καταναλωτές. Μέσα από απόψεις ειδικών του χώρου, ερευνητικά δεδομένα αλλά και στοιχεία από την αποστολή του περιοδικού στο πρόσφατο Global Fleet Conference στη Ρώμη, το Business News Μagazine σκιαγραφεί τις τάσεις και τις εξελίξεις στο πεδίο, παρουσιάζοντας όλα όσα αναμένονται σε λίγα χρόνια. 

Πέρα από το εν λόγω αφιέρωμα, το Business News Μagazine, πιστό στη φιλοσοφία του να αναδεικνύει τους πρωταγωνιστές του επιχειρείν που κάνουν τη «διαφορά» και συμβάλλουν αποφασιστικά στην ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας, φιλοξενεί στο εξώφυλλο του τελευταίου τεύχους του τον Σπύρο Πουλίδα, πρόεδρο και διευθύνοντα συμβούλο της IBM ΕΛΛΑΣ. Στη συνέντευξη που παραχωρεί, μιλά για τον τρόπο που η IBM έχει εξελιχθεί σε μια από τις εταιρείες που οδηγούν τις εξελίξεις στον ψηφιακό μετασχηματισμό και την τεχνητή νοημοσύνη διεθνώς, καθώς και για τη δυναμική παρουσία που έχει στη χώρα μας, συμβάλλοντας στη ριζική αναδιάρθρωση του επιχειρείν. 

Ακόμη, το τεύχος περιλαμβάνει και άλλες ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις, όπως αυτή του Ολλανδού πρέσβη Caspar Veldkamp, ο οποίος αναφέρεται στην ανάγκη περισσότερων άμεσων ξένων επενδύσεων στη χώρα μας και παράλληλα στη βελτίωση της ανταγωνιστικότητάς της, του Δημήτρη Μαγγιώρου, αναπληρωτή γενικού διευθυντή της Autohellas Hertz και προέδρου του ΣΤΕΕΑΕ, που μιλά για την ελληνική αγορά μισθώσεων αυτοκινήτων, τα κακώς κείμενα στον κλάδο και όσα έρχονται στο μέλλον, αλλά και του Λεωνίδα Βρεττάκου, διευθύνοντος συμβούλου της ΑΒ Βασιλόπουλος, που αναφέρεται στην πορεία ανάπτυξης της αλυσίδας, αλλά και στην ελληνική αγορά σούπερ μάρκετ.

Επίσης, παρουσιάζονται οι  Έλληνες εφοπλιστές που εμφανίζονται στη λίστα της VesselsValue και όσοι καταλαμβάνουν τις υψηλότερες θέσεις στο Top 100 της παγκόσμιας ναυτιλίας το 2017, σύμφωνα με τους Lloyd’s. Τέλος, το περιοδικό «αποχαιρετά», μέσα από τις σελίδες του, τον πατριάρχη της Ελληνικής φαρμακοβιομηχανίας και του αθλητισμού, Παύλο Γιαννακόπουλο.  

Το περιοδικό αποστέλλεται σε 5.000 υψηλόβαθμα στελέχη και επικεφαλής των 1.500 μεγαλύτερων επιχειρήσεων της ελληνικής αγοράς, καθώς και σε όσους ενδιαφέρονται ενεργά για τις εξελίξεις και τις τάσεις στο σύγχρονο επιχειρείν εντός και εκτός συνόρων. Περιλαμβάνει παρουσιάσεις εταιρειών, κλαδικές έρευνες, αποκλειστικές συνεντεύξεις CEO’s, απόψεις και ρεπορτάζ καθώς και αναδρομές σε ιστορικές ελληνικές επιχειρήσεις, καλύπτοντας ευρύ φάσμα της εγχώριας και διεθνούς επιχειρηματικότητας.

Με οδηγό την πεποίθηση πως μόνο η υγιής επιχειρηματικότητα μπορεί να αποτελέσει καταλύτη για την Ανάπτυξη, το Business News Μagazine αποτελεί το νέο εγχείρημα της Direction Business Network, συμπληρώνοντας την προσπάθειά της για στήριξη του επιχειρείν στη χώρα μας με το επιχειρηματικό portal ΒusinessNews.gr, την ετήσια έκδοση «Οι Ισχυροί της Ελληνικής Οικονομίας» και το θεσμό βραβεύσεων «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας».


Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε με την Direction Business Network, Παναγιώτα Γεωργιάδη, 210 7712400 (223) georgiadi@direction.gr.Η Direction Business Network, με εκδόσεις που παρουσιάστηκαν στην αγορά από το 1993, στοχεύει στην ανάδειξη και υποστήριξη διαφορετικών κλάδων της ελληνικής οικονομίας, προσφέροντας καθημερινά έγκυρη, έγκαιρη και ουσιαστική ενημέρωση. Εκδίδει ένα σημαντικό αριθμό επιχειρηματικών εντύπων και newsletters, ενώ διατηρεί έντονη διαδικτυακή παρουσία, διοργανώνει θεσμούς βραβεύσεων κ.ά.
Συγκεκριμένα, οι δραστηριότητές της περιλαμβάνουν τα: AdBook, adbusiness, advertising.gr AllStar Basket, AllStarbasket.gr, Businessnews.gr, Business Communication Series, Business News Magazine, BusinessToday, Com Business, ComToday, CSR Reports, CSR Review, CSR Week, CSRnews.gr, Estetica Hellas, EsteticaMagazine.gr, Hair Awards, Retail Book, RetailBusiness, RetailBusiness Awards, RetailToday, Οι Ισχυροί της Ελληνικής Οικονομίας, Οι Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας, Προϊόν της Χρονιάς.
Γράψτε το σχόλιο σας...
loading the player...
21/11/2018 • 08:25
21/11/2018 • 08:40

Το πρώτο “Μπόουλ” (video)

Το 1914 για πρώτη φορά, το στάδιο “Γέιλ Μπόουλ” ανοίγει τις πόρτες του για το κοινό των ΗΠΑ και θα φιλοξενήσει αγώνες το αμερικανικού ποδοσφαίρου.