Φαν Χάαλ: «Να καλύψουμε το κενό του Ρούνεϊ»

Ο Λουίς Φαν Χάαλ κάλεσε τους παίκτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα καλύψουν το κενό που αφήνει ο τραυματισμός του Γουέιν Ρούνεϊ, στο χρονικό διάστημα, που θα απουσιάσει ο Άγγλος επιθετικός.

Ο Λουίς Φαν Χάαλ κάλεσε τους παίκτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα καλύψουν το κενό που αφήνει ο τραυματισμός του Γουέιν Ρούνεϊ, στο χρονικό διάστημα, που θα απουσιάσει ο Άγγλος επιθετικός. Ο έμπειρος παίκτης δε θα δώσει το «παρών» στην επικείμενη αναμέτρηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Μίντιλαντ και ο Ολλανδός τεχνικός δεν έκρυψε την απογοήτευσή του για τον τραυματισμό, που θα τον κρατήσει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου 1,5 μήνα.

Χαρακτηριστικά, ο Φαν Χάαλ τόνισε: «Είναι αυτός που πετυχαίνει τα περισσότερα γκολ, αλλά θα πρέπει πλέον να συνηθίσουμε την απουσία του και να μην φανεί πολύ μέσα στο γήπεδο ότι μας λείπει…».

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Είναι βέβαια από αυτούς που ακόμα κι αν αισθάνονται πόνο δεν θα δώσουν σημασία και θα πιεστούν για να συνεχίσουν να παίζουν, οπότε αυτό δεν βοηθάει όταν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα σε κάποιο παιχνίδι».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.