Πλησιάζει η ώρα των (επόμενων) ανακοινώσεων

Ο Νίκος Γαβαλάς γράφει στο μπλογκ του για τις επικείμενες μεταγραφικές κινήσεις του Ολυμπιακού.

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος άνοιξε το χορό των καλοκαιρινών μεταγραφών. Δίχως άλλο, η κίνηση της διοίκησης των «ερυθρόλευκων» σκόρπισε ενθουσιασμό στις τάξεις των φίλων της ομάδας, υπό την έννοια πως αποκτήθηκε ο πολυτιμότερος παίκτης της πρωταθλήτριας και βασικού αντιπάλου –μαζί με τον ΠΑΟΚ- του Ολυμπιακού στο δρόμο προς τον τίτλο της επόμενης περιόδου.

Θεωρείται δεδομένο πως πλησιάζει η ώρα για τις επόμενες ανακοινώσεις της ομάδας του Πειραιά, αφού σε 25 ημέρες από σήμερα είναι προγραμματισμένη η πρώτη συγκέντρωση για τη νέα σεζόν. Για την ακρίβεια, στις 15 Ιουνίου θα περιμένει ο Μαρτίνς τους παίκτες του στο αθλητικό κέντρο του Ρέντη και δέκα ημέρες αργότερα η αποστολή των «ερυθρόλευκων» θα «πετάξει» για την Αυστρία. Από τις 25 Ιουνίου έως τις 5 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί στο Ζέεφελντ το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας, όπου ο Πορτογάλος τεχνικός θα ρίξει το βάρος στον τομέα της βελτίωσης της φυσικής κατάστασης.

Εως τότε, ο Ολυμπιακός θα κινηθεί για την απόκτηση ενός γκολκίπερ, τουλάχιστον ενός στόπερ και ενός δεξιού μπακ στη θέση του Ομάρ Ελαμπντελαουί. Για την αριστερή πτέρυγα οι Κούτρης και Τσιμίκας θα είναι οι επιλογές της επόμενης σεζόν.

Για τη θέση των αμυντικών μέσων, έχει αποκτηθεί από το χειμώνα ο Καμαρά, θα επιστρέψει Σιώπης ενώ γίνονται ενέργειες για την αγορά ενός ακόμη αμυντικού μέσου. Για την επίθεση, μετά τους Χριστοδουλόπουλο και Μάνο, οι «Πειραιώτες» βρίσκονται σε αναζήτηση ενός εξτρέμ και ενός επιθετικού. Αυτές είναι οι άμεσες προτεραιότητες. Και σίγουρα στη διάρκεια του καλοκαιριού θα πραγματοποιηθούν και άλλες μεταγραφές, χωρίς να μπορεί κάποιος να προσδιορίσει με ακρίβεια τον αριθμό των νέων προσώπων στο ρόστερ της επόμενης περιόδου. Αυτό θα εξαρτηθεί και από το συνολικό αριθμό των ποδοσφαιριστών οι οποίοι θα αποχωρήσουν.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.