«Μπρέικ» στου Ρέντη

Η ΑΕΚ νίκησε 25-23 τον Ολυμπιακό/Όμιλο Ξυνή εκτός έδρας στον πρώτο τελικό της Α1 χάντμπολ και πήρε προβάδισμα για την κατάκτηση του τίτλου.

Η ΑΕΚ νίκησε 25-23 τον Ολυμπιακό/Όμιλο Ξυνή εκτός έδρας στον πρώτο τελικό της Α1 χάντμπολ και πήρε προβάδισμα για την κατάκτηση του τίτλου.

Η σειρά κρίνεται στις τρεις νίκες και ο δεύτερος τελικός που θα γίνει στην έδρα της Ένωσης, την αίθουσα «Γ. Κασσιμάτης» στο ΟΑΚΑ, θα είναι προγραμματισμένος για το Σάββατο 26 του μήνα στις 15:00.

Οι «κιτρινόμαυροι» είχαν σε εξαιρετική ημέρα τον Ραντούλοβιτς με 13/21 επεμβάσεις και τον Μυλωνά, ο οποίος δημιούργησε πολλά προβλήματα στην άμυνα των γηπεδούχων. Από την άλλη, ο Τζήρας (11/12 με τέσσερα πέναλτι) ήταν μια διαρκής απειλή για την ΑΕΚ, αλλά χωρίς να έχει την απαιτούμενη βοήθεια. Παρά το γεγονός ότι οι «ερυθρόλευκοι» μείωσαν σε 24-23, δεν μπόρεσαν να ισοφαρίσουν.

Ολυμπιακός (Γιώργος Ζαραβίνας): Τσακνής, Κωστακίδης, Κρητικός, Πετρίσεβιτς 1, Τζηράς 11, Καραμπουρνιώτης, Μισαηλίδης, Σκρόμπιτς, Στούμπης 3, Κανδύλας 3, Σανίκης 3, Αλβανός 1, Παπαδιονυσίου 1, Λιάπης, Τσιλιμπάρης, Χάλαρης

ΑΕΚ (Νίκος Γραμματικός): Νικολαϊδης Χ., Τσικογιαννόπουλος, Πέρρος, Γεωργιάδης, Χόγκας 6, Ζαμπούνης 4, Νικολαϊδης Π. 1, Ραντούλοβιτς, Συγγάρης, Χατσίκας, Λόκεν 4, Δομπρής, Βαμβακάς, Αργυρού 2, Βραζάλιτσα 2, Μυλωνάς 6


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.