Στην Κολωνία ο Γιονγκ

Ανεβαίνει σκαλί ο Τάε Σε Γιονγκ, που από την Μπόχουμ και τη δεύτερη κατηγορία θα συνεχίσει την καριέρα του στην Μπουντεσλίγκα και την Κολωνία.

Ανεβαίνει σκαλί ο Τάε Σε Γιονγκ, που από την Μπόχουμ και τη δεύτερη κατηγορία θα συνεχίσει την καριέρα του στην Μπουντεσλίγκα και την Κολωνία. Ο Βορειοκορεάτης διεθνής, που έχει εντυπωσιάσει με τις μέχρι τώρα εμφανίσεις του, είχε προσελκύσει το ενδιαφέρον της Μπόχουμ στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2010.
 
Η φετινή συγκομιδή του περιλαμβάνει 14 γκολ σε 39 συμμετοχές, με αποτέλεσμα να ενδιαφερθεί για την περίπτωσή του η Κολωνία. Μάλιστα, δεν αποκλείεται να κληθεί να κολυμπήσει στα βαθιά με το «καλημέρα» στη νέα του ομάδα, μετά τον τραυματισμό του Λούκας Ποντόλσκι.
 
Οι διοικούντες τη γερμανική ομάδα δήλωσαν βέβαιοι ότι ο Γιονγκ θα ανταποκριθεί στις νέες του ευθύνες. «Ο Γιονγκ έχει αποδείξει ότι μπορεί να πετύχει πολλά γκολ. Ο προπονητής της ομάδας Στάλε Σολμπάκεν ήταν ο άνθρωπος που τον επέλεξε ανάμεσα στους άλλους υποψηφίους, αφού εκείνος αποφασίζει για το είδος του επιθετικού που χρειαζόμαστε», δήλωσε ο τεχνικός διευθυντής της Κολωνίας Φόλκερ Φίνκε στην «Bild».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.