“Κάλα, εδώ θα μείνεις”

Ο Σταύρος Αδαμίδης είχε συνάντηση με τον Χουάν Κάλα, ξεκαθαρίζοντας του ότι πρόθεση της διοίκησης είναι να παραμείνει παίκτης της ΑΕΚ μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ο Σταύρος Αδαμίδης είχε συνάντηση με τον Χουάν Κάλα, ξεκαθαρίζοντας του ότι πρόθεση της διοίκησης είναι να παραμείνει παίκτης της ΑΕΚ μέχρι το τέλος της σεζόν.

Μία από τις πολλές συναντήσεις που είχε το μεσημέρι της Τρίτης ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ ήταν με τον Ισπανό κεντρικό αμυντικό, ο οποίος του εξέφρασε την επιθυμία να ολοκληρωθεί άμεσα ο δανεισμός του από τη Σεβίλλη. Σύμφωνα με τον άσσο του δικεφάλου, ο λόγος που θέλει να αποχωρήσει από την Ένωση είναι κάποια οικογενειακά προβλήματα που αντιμετωπίζει, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι δεν έχει κανένα παράπονο από την συμπεριφορά των ανθρώπων της ομάδας. Ο κ. Αδαμίδης απ’ την πλευρά του τόνισε ότι η διοίκηση κάνει μεγάλη προσπάθεια τόσο για τον ίδιο, όσο και για τους συμπαίκτες του και ότι πρόθεσή του είναι να συνεχίσει να φοράει τη φανέλα με τον δικέφαλο μέχρι το καλοκαίρι, όταν και ολοκληρώνεται ο δανεισμός του. Του ξεκαθάρισε μάλιστα ότι θα πρέπει να είναι αφοσιωμένος στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις, χωρίς να κάνει σκέψεις φυγής. Ο Ισπανός αμυντικός δεν έμεινε ικανοποιημένος από τα όσα άκουσε και δεν αποκλείεται τις επόμενες μέρες να υπάρξει και νέα συνάντηση με τον πρόεδρο της ΠΑΕ. Αξίζει να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με πληροφορίες ο Χουάν Κάλα έχει πληρωθεί μέχρι και ένα μέρος της δόσης του Δεκεμβρίου, κάτι το οποίο σημαίνει ότι δε δικαιούται να καταθέσει προσφυγή. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.