Ρεκόρ συμμετοχών στο «UCI Gran Fondo Rhodes Tour»

Τις 20 έχουν φτάσει οι χώρες που έχουν -μέχρι στιγμής- δηλώσει συμμετοχή στο Παγκόσμιο Κύπελλο ερασιτεχνικής Ποδηλασίας Δρόμου «UCI Gran Fondo Rhodes Tour», που θα διεξαχθεί στην Ρόδο από τις 22 έως τις 24 Απριλίου 2016.

Τις 20 έχουν φτάσει οι χώρες που έχουν -μέχρι στιγμής- δηλώσει συμμετοχή στο Παγκόσμιο Κύπελλο ερασιτεχνικής Ποδηλασίας Δρόμου «UCI Gran Fondo Rhodes Tour», που θα διεξαχθεί στην Ρόδο από τις 22 έως τις 24 Απριλίου 2016. Ο αριθμός των χωρών αποτελεί ρεκόρ και πιο συγκεκριμένα βάσει των μέχρι τώρα συμμετοχών, στο «νησί των Ιπποτών», θα φτάσουν αθλητές και αθλήτριες από Ηνωμένο Βασίλειο, Καναδά, Κορέα, Τουρκία, Γαλλία, Mάλτα, Γερμανία, Ρουμανία, Ρωσία, Ιράν, Αραβικά Εμιράτα, Ηνωμένες Πολιτείες, Ουκρανία, Ολλανδία, Βέλγιο, Ιταλία, Αυστραλία, Ισραήλ, Κύπρο και Ελλάδα.

Το μεγάλο αυτό αθλοτουριστικό γεγονός που συμβάλει καθοριστικά και στην επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου, πραγματοποιείται υπό την αιγίδα και υποστήριξη του υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης και του ΕΟΤ, ενώ η Παγκόσμια Ένωση Ποδηλασίας (UCI) ανέθεσε τη διοργάνωση στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, το Δήμο Ρόδου, την Sport Tours Hellas και τον αθλητικό σύλλογο της Ρόδου Απόλλων Τρίαθλο Club.
Η σειρά αυτή του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της UCI περιλαμβάνει 13 αγώνες (Παγκόσμια Κύπελλα) σε ισάριθμες πόλεις του κόσμου και το 25% των ποδηλατών που θα προκριθούν ανά ηλικιακή κατηγορία θα μετάσχει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που θα γίνει από 1 έως 4 Σεπτεμβρίου 2016 στο Περθ της Αυστραλίας.

Τα 13 Παγκόσμια Κύπελλα θα διεξαχθούν ως εξής: Επτά στην Ευρώπη, δύο στην Αμερική, δύο στην Αυστραλία και από ένα στην Ασία και την Αφρική. Ένας από τους στόχους της σειράς των αγώνων αυτών είναι η παγκόσμια μετάδοση του ιδεώδους της «Ποδηλασίας για όλους».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.