Χωρίς Μπόλονι, με Παπάζογλου

Στη διάθεση του Λάζλο Μπόλονι βρίσκεται ο Θανάσης Παπάζογλου, ο οποίος γυμνάστηκε μαζί με τους συμπαίκτες του, δείχνοντας ότι έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε.

Επιστροφή στις προπονήσεις για όλη την ομάδα του ΠΑΟΚ αφού οι βασικοί χτες ξεκουράστηκαν. Απόντος του Λάζλο Μπόλονι, καθώς ο προπονητής του «Δικεφάλου» βρίσκεται στη Γαλλία και θα επιστρέψει την Τετάρτη, ο Ζοακίμ Πρέτο ανέλαβε και είδε τόσο τον Νιμανί για δεύτερη διαδοχική ημέρα σε συνθήκες εκγύμνασης αλλά και τον Θανάση Παπάζογλου να επιστρέφει μετά από απουσία σχεδόν ενάμιση μήνα. Ο υψηλόσωμος επιθετικός, ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε κι έβγαλε απροβλημάτιστα το πλήρες πρόγραμμα μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του.


Σ’ ότι έχει να κάνει με τον υπό δοκιμή 23χρονο Γάλλο, οριστικοποιήθηκε η διεξαγωγή φιλικού αγώνα για αύριο με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς στις 17.00 στη Νέα Μεσημβρία, προκειμένου ο κ. Μπόλονι να πάρει μια πρώτη γεύση από την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο ποδοσφαιριστής της Μονακό.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.