Τρουσιέ: «Η Ιαπωνία δεν έχει καμία ελπίδα»

Ο πρώην τεχνικός της Εθνικής Ιαπωνίας, Φιλίπ Τρουσιέ σχολίασε το ασιατικό επιτελείο που θα εκπροσωπήσει την χώρα στο Μουντιάλ της Ρωσία.

Ο πρώην τεχνικός της Εθνικής Ιαπωνίας, Φιλίπ Τρουσιέ σχολίασε το ασιατικό επιτελείο που θα εκπροσωπήσει την χώρα στο Μουντιάλ της Ρωσία. Ο προπονητής που οδήγησε τους «μπλε σαμουράι» στην φάση των «16» το 2002 ξεκαθάρισε ότι το ομοσπονδιακό συγκρότημα δεν έχει καμία ελπίδα να τα καταφέρει φέτος. 

Επιπλέον τόνισε ότι τα παιχνίδια με την Κολομβία και τη Σενεγάλη θα είναι καθοριστικά για τους Ιάπωνες, οι οποίοι με βάση τα όσα δήλωσε δεν θα περάσουν στην επόμενη φάση. 
«Ακόμη κι αν παίξει με τον Μουρίνιο ή τον Αρσέν Βενγκέρ, θα είναι τόσο δύσκολο για την Ιαπωνία να φτάσει στους “16”. Εάν η Πολωνία ήταν το πρώτο παιχνίδι, τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά. Όμως, το γεγονός ότι η Κολομβία είναι το πρώτο παιχνίδι και η Σενεγάλη το δεύτερο, για μένα -στα χαρτιά τουλάχιστον- δεν έχουν καμία ελπίδα, καμία ελπίδα», ισχυρίστηκε ο Τρουσιέ στο γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.