Πήρε βαθμό ο Φωκικός στον Εύοσμο

Από ένα βαθμό μοιράστηκαν ο Αγροτικός Αστέρας και ο Φωκικός καθώς το μεταξύ τους παιχνίδι στον Εύοσμο έληξε ισόπαλο 1-1.

Από ένα βαθμό μοιράστηκαν ο Αγροτικός Αστέρας και ο Φωκικός καθώς το μεταξύ τους παιχνίδι στον Εύοσμο έληξε ισόπαλο 1-1. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα στο ματς και στο πρώτο τέταρτο δημιούργησαν επικίνδυνες καταστάσεις για την εστία της ομάδας της Θεσσαλονίκης, τις οποίες όμως δεν αξιοποίησαν. Εντούτοις, στο 33′ οι παίκτες του Μιχάλη Κασάπη κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με πέναλτι που υποδείχθηκε σε χέρι του Βοσκόπουλου και μετέτρεψε σε γκολ ο Σιάκκας.

Ο Φωκικός ήταν, πράγματι, σαφώς ανώτερος στο πρώτο μέρος αλλά με την έναρξη της επανάληψης έχασε το προβάδισμα που είχε αποκτήσει. Στο 49′, ο Αγροτικός Αστέρας βρήκε τον τρόπο να… απαντήσει με ατομική ενέργεια και σουτ εκτός περιοχής από τον Καρακατσάνη, ο οποίος έφερε το παιχνίδι στα ίσα. Παρά τις προσπάθειες των παικτών και των δύο αντιπάλων, το αποτέλεσμα δεν άλλαξε ως το τέλος του αγώνα.

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Γιώργος Κούτσης): Λαμπάκης, Σαρακατσάνης, Βοσκόπουλος, Μερεσιώτης, Σαμουηλίδης, Μαργαρίτης, Προβατίδης, Πετρίσεβιτς, Οκομούσης (52′ Σαχινίδης), Τσάτσας (61′ Σίνης), Βλαχόπουλος (79′ Καπνίδης).

ΦΩΚΙΚΟΣ (Μιχάλης Κασάπης): Βαλσαμάκης, Σκαρίμπας (63′ Δήμας), Ταμπάκης (82′ Νικόλτσης), Στόικος, Θωμόπουλος, Χαλούλος (20′ Φαρμάκης), Παϊζάνος, Καλέργης, Σιάκκας, Δημητρίου, Κωστόπουλος.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.