Μπουονανότε: “Θέλω να μείνω στην ΑΕΚ” (video)

Ο Ντιέγκο Μπουονανότε επέστρεψε στην 11άδα και τα γκολ και εξέφρασε την επιθυμία του να συνεχίσει να αγωνίζεται με τη φανέλα της ΑΕΚ.

Ο Ντιέγκο Μπουονανότε επέστρεψε στην 11άδα και τα γκολ και εξέφρασε την επιθυμία του να συνεχίσει να αγωνίζεται με τη φανέλα της ΑΕΚ. Μετά το τέλος του αγώνα με τον Πανθρακικό, ο Αργεντίνος που άνοιξε το σκορ στο Ολυμπιακό Στάδιο, μίλησε στην εκπομπή του novasports “Παίζουμε Ελλάδα”.

Αναλυτικά όσα είπε:

“Σίγουρα τα πρώτα 20-25 λεπτά μπήκαμε πολύ δυνατά. Μπορέσαμε σκοράραμε και αφού είχαμε τους καρπούς από την προσπάθεια που κάναμε, έπεσε λίγο ο ρυθμός. Όταν μπήκαμε στο ημίχρονο μέσα, είπαμε να μπούμε πάλι δυνατά όπως στο πρώτο ημίχρονο. Δεν καταφέραμε στο δεύτερο ημίχρονο να σκοράρουμε και να κάνουμε φάσεις, αλλά το θετικό είναι ότι πήραμε τους τρεις βαθμούς και στην ψυχολογία η νίκη βοηθάει”.

Για τον βαθμό που κέρδισε προσωρινά η ΑΕΚ ενόψει των πλέι οφ:
“Είναι πάρα πολύ σημαντικό να μπορέσουμε να μαζέψουμε όσους περισσότερους βαθμούς γίνεται μέχρι το τέλος του κανονικού πρωταθλήματος, να έχουμε μια διαφορά. Αυτό μας δίνει ηρεμία, αλλά όχι και σιγουριά για τα πλέι οφ. Κάθε φορά μπαίνουμε για να κερδίσουμε, αυτό θα κάνουμε και στα πλέι οφ”.

Για τα παιχνίδια που ακολουθούν:
“Ο προπονητής δε μας έχει πει αν και τι σκέφτεται, εγώ απ’ όσο τον γνωρίζω είμαι σίγουρος ότι θα θέλει αυτό που θέλει πάντα, να κερδίζουμε σε κάθε παιχνίδι. Οπότε πιστεύω σε κάθε παιχνίδι θα παίζουμε για τη νίκη, σα να είναι τελικός, όπως σε κάθε παιχνίδι. Βλέπουμε πως θα πάνε αυτά τα τέσσερα παιχνίδια και μετά σκεφτόμαστε τα πλέι οφ”.

Για τα γκολ που έχει πετύχει και τη θέση που έπαιξε απόψε στην κορυφή του ρόμβου του 4-4-2:
“Σίγουρα η θέση που έπαιξα σήμερα είναι αυτή που έχω συνηθίσει να παίζω, που έχω παίξει και στο παρελθόν. Εγώ προσπαθώ να προσαρμόζομαι σ’ ό,τι ζητά ο προπονητής, σε όλες τις θέσεις. Λόγω ύψους είμαι λίγο κοντούλης και δεν μπορώ να βοηθήσω για τερματοφύλακας, αλλά προσπαθώ να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό όπου μου ζητήσει ο προπονητής μου”.

Για το αν περνά καλά στην Ελλάδα και θέλει να μείνει στην ΑΕΚ:
“Θέλω να πω ότι απ’ την πρώτη στιγμή η ομάδα με έχει υποδεχθεί εξαιρετικά, έχω εξαιρετικές σχέσεις με όλους, η οικογένεια μου περνά πολύ καλά και είμαι πολύ ευτυχισμένος. Σε μια αγωνιστική περίοδο σίγουρα κάθε παίκτης θέλει να παίζει και να πρωταγωνιστεί. Κάθε παίκτης πρέπει να σέβεται τον προπονητή του, αυτό κάνω κι εγώ. Είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένος και ναι, θέλω να μείνω στην ΑΕΚ γιατί είναι μια μεγάλη ομάδα με τεράστια ιστορία”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.