Πλήρης στην Πυλαία απέναντι στον ΠΑΟΚ ο Αρης

Ποντάροντας στην αγωνιστική φόρμα που τον συνοδεύει το τελευταίο διάστημα, αλλά και στην έλλειψη αγωνιστικών προβλημάτων, ετοιμάζεται να παραταχθεί την Τρίτη στην Πυλαία απέναντι στον ΠΑΟΚ ο Αρης.

Ποντάροντας στην αγωνιστική φόρμα που τον συνοδεύει το τελευταίο διάστημα, αλλά και στην έλλειψη αγωνιστικών προβλημάτων, ετοιμάζεται να παραταχθεί την Τρίτη στην Πυλαία απέναντι στον ΠΑΟΚ ο Αρης.

Μοναδικός προβληματισμός του Βαγγέλη Αλεξανδρή, όπως επισήμανε σήμερα ο Ελληνας τεχνικός, στην ολοκλήρωση της προετοιμασίας της ομάδας, αποτελεί το ότι: “Στην περίοδο των εορτών, μετά την πρόκριση στους “16” του Eurocup, δεν είχαμε άλλη αγωνιστική υποχρέωση.

Λογικό είναι, οπότε, να μην έχουμε τον ίδιο ρυθμό και να είμαστε ακόμη επηρεασμένοι από το εορταστικό κλίμα. Αυτή η αναμέτρηση, όμως, μας προσγειώνει στην πραγματικότητα και μας υποχρεώνει να αγωνιστούμε όσο καλύτερα γίνεται, προκειμένου να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα.”

Ο Δημήτρης Βεργίνης, από την πλευρά του, επισήμανε: “Πάντα τα Άρης-ΠΑΟΚ και το αντίστροφο παρουσιάζουν μεγάλο ενδιαφέρον. Θα αγωνιστούμε εκτός έδρας και αυτό κάνει τη δουλειά μας ακόμη πιο δύσκολη. Τον τελευταίο καιρό έχουμε δείξει ότι βρισκόμαστε σε καλή αγωνιστική κατάσταση και η ψυχολογία μας είναι ανεβασμένη. Εχουμε δουλέψει αρκετά τις τελευταίες μέρες, ακόμη και μέσα στις γιορτές, ώστε να είμαστε έτοιμοι.

Οι μέρες της αγωνιστικής απραξίας δεν ήταν πολλές και δε νομίζω να μας επηρεάσει αρνητικά. Είχαμε μια-δυο μέρες ξεκούρασης και μετά πέσαμε ξανά με τα μούτρα στη δουλειά. Ξέρουμε ότι ο ΠΑΟΚ προέρχεται από μια σειρά αρνητικών αποτελεσμάτων και θα θέλει να κάνει νέα αρχή. Πρέπει να κάνουμε σωστά τη δουλειά μας, να είμαστε συγκεντρωμένοι στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου από την αρχή μέχρι το τέλος και αυτό είναι θα μας μεγάλο πλεονέκτημα για τη νίκη.”


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.