Σκάουτερ Γιούβε και Γιουνάιτεντ στο ΟΑΚΑ

Οι εντυπωσιακές εμφανίσεις των ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού, έχουν προκαλέσει το ενδιαφέρον αρκετών ξένων συλλόγων.

Οι εντυπωσιακές εμφανίσεις των ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού, έχουν προκαλέσει το ενδιαφέρον αρκετών ξένων συλλόγων. Το απόγευμα του Σαββάτου στις εξέδρες του Ολυμπιακού Σταδίου θα βρεθούν σκάουτερ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, της Γιουβέντους, αλλά και της Ζυρίχης για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Αστέρα Τρίπολης.

Η «Μεγάλη Κυρία» στέλνει συχνά σκάουτερ στα ελληνικά γήπεδα για να παρακολουθήσει υποψήφιους στόχους, ωστόσο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι πιο.εκλεκτική και σπάνια βλέπουμε στα γήπεδα μας εκπρόσωπο της. Πάντως η αγγλική ομάδα κάποιον.ποδοσφαιριστή έχει στο στόχαστρο της και επιλέγει να βρεθεί στα επίσημα του Ολυμπιακού Σταδίου για να παρακολουθήσει από κοντά παίκτη του Παναθηναϊκού που είναι στη λίστα της.
 
Ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ εν όψει του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης

Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ενημερώνει, όπως υποχρεούται από την απόφαση για τα μέτρα τήρησης της τάξης κατά τη διεξαγωγή του αγώνα Παναθηναϊκός – Αστέρας Τρίπολης, για τα ακόλουθα:

. Στη φιλοξενούμενη ομάδα δεν χορηγήθηκαν εισιτήρια του αγώνα για τους φιλάθλους της κατόπιν σχετικής απόφασης της αστυνομικής αρχής.

. Οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν στις 17:00 την ημέρα του αγώνα.

. Οι φίλαθλοι καλούνται να προσέλθουν στο γήπεδο μεμονωμένα, χρησιμοποιώντας κατά κύριο λόγο τα ΜΜΜ και η προσέγγισή τους στο στάδιο να γίνει από τη Λεωφ. Κύμης, ΗΣΑΠ ΕΙΡΗΝΗ, Ανατ. & Νότια Είσοδο.

. Θα πραγματοποιηθούν αυστηροί προέλεγχοι στους φιλάθλους, σε ζώνες περιμετρικά του ΟΑΚΑ, ώστε να αποκλεισθεί η μεταφορά εντός της εγκατάστασης απαγορευμένων ή άλλων επικίνδυνων αντικειμένων, καθώς και η πρόσβαση όσων τυχόν θα στερούνται εισιτηρίων.

. Θα αποκλεισθεί η πρόσβαση και η είσοδος στο ΟΑΚΑ φιλάθλων που θα βρίσκονται σε προφανή κατάσταση μέθης ή υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών.

. Δεν θα επιτραπεί η είσοδος σε φίλαθλο φέροντα πανό ή πλακάτ με προκλητικό ή υβριστικό περιεχόμενο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.