Κύριος ήρθε… κύριος έφυγε

Ο Αντόνιο Κόντε έδειξε μεγαλοπρέπεια και παρά την «άκομψη» αποχώρηση του από την Τσέλσι, δεν θέλησε να κάνει καμμία αναφορά σε πράγματα που τον πείραξαν κατά τη διάρκεια της παραμονής του στους «μπλε».

Ο Αντόνιο Κόντε έδειξε μεγαλοπρέπεια και παρά την «άκομψη» αποχώρηση του από την Τσέλσι, δεν θέλησε να κάνει καμμία αναφορά σε πράγματα που τον πείραξαν κατά τη διάρκεια της παραμονής του στους «μπλε». 

Ο 48χρονος Ιταλός απολύθηκε την Παρασκευή, 55 ημέρες μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου,  στον τελευταίο του αγώνα ως προπονητής των Λονδρέζων,.με τον Μαουρίτσιο Σάρι να τον διαδέχεται, 24 ώρες αργότερα.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους φίλους μου στην Τσέλσι για τη σκληρή δουλειά και την υποστήριξή τους τις τελευταίες δύο σεζόν, που μας έδωσαν τη δυνατότητα να κερδίσουμε μαζί το πρωτάθλημα και το Κύπελλο Αγγλίας» δήλωσε ο Ιταλός τεχνικός.

Ο Κόντε κέρδισε τον τίτλο στη Πρέμιερ Λιγκ την περίοδο 2016-17 με την Τσέλσι στην πρώτη του σεζόν ως προπονητής και υπέγραψε βελτιωμένο συμβόλαιο, αλλά δεν ολοκλήρωσε το συμβόλαιο του που τελείωνε τον Ιούνιο του 2019.

Ο Αντόνιο Κόντε ευχαρίστησε τους παίκτες, το προσωπικό και τους οπαδούς των «μπλε», προσθέτοντας:
 «Ήταν φανταστικό για μένα να μοιραστώ τα συναισθήματα, το πάθος και τον ενθουσιασμό μου σε δύο αξέχαστες περιόδους με αυτούς τους καταπληκτικούς υποστηρικτές της Τσέλσι, που πάντα θα μείνουν στην καρδιά μου. Ελπίζω ότι η Τσέλσι θα συνεχίσει να είναι επιτυχημένη και εύχομαι επιτυχίες για την επόμενη σεζόν. Έχω πολλές καλές αναμνήσεις, τις οποίες θα πάρω μαζί μου στην επόμενη πρόκληση».

Η συνήθης πολιτική της Τσέλσι είναι να πληρώνει κανονικά τον προπονητή που έχει απολυθεί, μέχρι τη λήξη του συμβολαίου του. 
Ο Κόντε φέρεται να περιμένει μια πρόταση από ομάδα του υψηλότερου επιπέδου, χωρίς να υπάρχει προς το παρόν, ελκυστική κενή θέση.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.