Ακόμα μια νίκη – παράσημο!

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς επικράτησε του, κατά 16 χρόνια μεγαλύτερου του Τόμι Ρομπρέδο και προκρίθηκε στον δεύτερο γύρο του US Open

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ήταν το φαβορί απέναντι σε έναν από τους πιο έμπειρους τενίστες του τουρ, τον Τόμι Ρομπρέδο και κατάφερε να πάρει τη νίκη 3-0 σετ (6-3, 7-6(1), 6-4) και την πρόκριση για πρώτη φορά στην καριέρα του στον δεύτερο γύρο του US Open. 

O Έλληνας τενίστας αγωνίζεται ως νο15 του ταμπλό στην πρώτη εμφανιση στο major της Νεας Υόρκης και χρειάστηκε δύο ώρες και 34 λεπτά για να επικρατήσει του αρκετά έμπειρου Ισπανού Τόμι Ρομπρέδο. Ο αντίπαλος του Τσιτσιπά μάλιστα είχε ευκαιρία να ισοφαρίσει στα σετ, έχοντας σετ ποιντ στο 5-4, ομως ο Έλληνας αθλητής κράτησε το σερβίς του και δεν κινδύνεψε στη συνέχεια επί της ουσίας. 

Στο τρίτο σετ ο Τσιτσιπάς ζήτησε βοήθεια γιατρού, όμως δεν φάνηκε να αντιμετωπίζει κάτι σοβαρό και συνέχισε κανονικά ως το φινάλε. Στον επόμενο γύρο θα αντιμετωπίσει τον Ντανίλ Μεντβέντεφ, o οποίος κέρδισε τον Έλληνα τενίστα νωρίτερα στη σεζόν στον πρώτο γύρο του masters του Μαιάμι. 

Δείτε τα στατιστικά της αναμέτρησης. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.