Έντονος προβληματισμός για τον Σάντσες

Οι μέτριες έως κακές εμφανίσεις του Αλέξις Σάντσες με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ συνεχίζονται, με τον Χιλιανό παίκτη να μένει για ένα ακόμα εφετινό ματς, μακριά από τα αντίπαλα δίχτυα.

Οι μέτριες έως κακές εμφανίσεις του Αλέξις Σάντσες με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ συνεχίζονται, με τον Χιλιανό παίκτη να μένει για ένα ακόμα εφετινό ματς, μακριά από τα αντίπαλα δίχτυα. Ο Σάντσες έγινε αλλαγή στην αναμέτρηση των «κόκκινων διαβόλων» με τη Γουλβς, αφού πρώτα συμπλήρωσε 831 λεπτά χωρίς γκολ στο αγγλικό πρωτάθλημα. 

Ο Χιλιανός έχει σκοράρει τρεις φορές με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σε σύνολο 23 εμφανίσεων, από τότε που μετακόμισε από το Λονδίνο. Και τα τρία γκολ ήταν την περσινή σεζόν. Παράλληλα, έχουν πέσει τα ποσοστά του και στις σωστές μεταβιβάσεις, καθώς πλέον βρίσκει τους συμπαίκτες του με ποσοστό 69,7% στις πάσες. Τέλος, όσον αφορά στο σκοράρισμα, ο Σάντσες σκοράρει κάθε 693 λεπτά με τη φανέλα της Γιουνάιτεντ. Με την Μπαρτσελόνα έβρισκε δίχτυα κάθε 148 λεπτά και με την Άρσεναλ κάθε 161 λεπτά. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.