Δύο νίκες λιγότερες ο Ολυμπιακός

Εν συγκρίσει με τον πρώτο γύρο της προηγούμενης σεζόν της Euroleague, οι «Ερυθρόλευκοι» είναι στο -2, σε ότι αφορά στις νίκες τους.

Με τον πρώτο γύρο της κανονικής περιόδου της Euroleague να έχει ολοκληρωθεί για τον Ολυμπιακό, ο πρώτος απολογισμός μπορεί να γίνει, με τους Πειραιώτες να μετρούν 9 νίκες και 6 ήττες, ενώ την προηγούμενη σεζόν είχαν 11 νίκες και 4 ήττες. 

Για να γίνει η ολοκληρωμένη σύγκριση με το υπάρχον format, ο Ολυμπιακός τη σεζόν 2016-17 μετρούσε 10 νίκες και 5 ήττες. Κοινώς, η φετινή του συγκομιδή είναι η χειρότερη, ωστόσο πρέπει να ληφθεί υπόψη πως οι «Ερυθρόλευκοι» έχουν αλλάξει προπονητή και φιλοσοφία και πως παρά τις όποιες δομικές αλλαγές το πρόσημο είναι θετικό.

Σε ότι αφορά τον Παθηναϊκό, ό,τι και να γίνει στον εντός έδρας αγώνας της Παρασκευής με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, στο ντεμπούτο του Ρίκ Πιτίνο στον «πράσινο» πάγκο, το πρόσημο θα είναι αρνητικό. Την πρώτη σεζόν το «Τριφύλλι» με την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου είχε 9 νίκες και 6 ήττες, τη δεύτερη ο απολογισμός ανέβηκε στο 10-5, ενώ την τρέχουσα έχει 6 νίκες και 8 ήττες, με την τελευταία αγωνιστική να εκκρεμεί. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.