Πέτρος Κατσάκος: Δραπετεύουμε μόνο με τη μικροποσότητα φαντασίας που μας επιτρέπουν

Η έκδοση του πρώτου λογοτεχνικού του πονήματος με τον τίτλο «Ημερολόγιο ενός λαθρεπιβάτη» θα δώσει την ευκαιρία σε όσους  παρακολουθούν χρόνια τον ρεπόρτερ, δημοσιογράφο, αρθρογράφο Πέτρο Κατσάκο, να ανακαλύψουν την άλλη πλευρά του. Εκείνη που δεν χωράει όπως ο ίδιος λέει στο οριοθετημένο πλαίσιο της δημοσιογραφικής γραφής. Δεν είναι ο πρώτος δημοσιογράφος που...

Η έκδοση του πρώτου λογοτεχνικού του πονήματος με τον τίτλο «Ημερολόγιο ενός λαθρεπιβάτη» θα δώσει την ευκαιρία σε όσους  παρακολουθούν χρόνια τον ρεπόρτερ, δημοσιογράφο, αρθρογράφο Πέτρο Κατσάκο, να ανακαλύψουν την άλλη πλευρά του. Εκείνη που δεν χωράει όπως ο ίδιος λέει στο οριοθετημένο πλαίσιο της δημοσιογραφικής γραφής.

Δεν είναι ο πρώτος δημοσιογράφος που ξεχύνεται στον ωκεανό της λογοτεχνίας. Ο δικός του τρόπος απόδρασης όμως από τα δεσμά του είναι όπως μας λέει, να μπαρκάρει λαθραία σε κάποιο φορτηγό πλοίο και κρυμμένος στα αμπάρια του να κάνει το ταξίδι που τόσο επιθυμούσε σε «απαγορευμένες» ατραπούς και κακόφημες γειτονιές, παρέα με πόρνες, έκπτωτους ήρωες, απέλπιδες ταξιδευτές και καταραμένους αυτόχειρες.

Την Κυριακή 30 του μήνα στο Polis Art Cafe οι εκδόσεις Μετρονόμος παρουσιάζουν το βιβλίο. Θα μιλήσουν: ο Πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης, η δημοσιογράφος  και ποιήτρια Ευγενία Λουπάκη και ο σκηνοθέτης Σταύρος Τσιώλης. Αποσπάσματα θα διαβάσει η ηθοποιός Μαρία Κανελλοπούλου.

Πολλοί δημοσιογράφοι έχουν εκφραστεί λογοτεχνικά και πολλοί λογοτέχνες έχουν βιοποριστεί από τη δημοσιογραφία. Η δική σου ανάγκη να δοκιμάσεις τη λογοτεχνική γραφή πως προέκυψε;

Διαβάστε όλο το θέμα στο TVXS.gr


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.