Φερναντίνιο: “Η πίεση της κορυφής είναι μεγάλη”

Τι είπε ο 34χρονος Βραζιλιάνος της Μάντσεστερ Σίτι για τη μάχη με τη Λίβερπουλ και τη μείωση της διαφοράς στους 4 πόντους

Σε ένα ακόμη παιχνίδι απέδειξε τον σημαντικό ρόλο που έχει για τη Μάντσεστερ Σίτι. Ο Φερναντίνιο, στις δηλώσεις που έκανε για τη συνέχεια και για τη μάχη με τη Λίβερπουλ, μεταξύ άλλων, είπε: “Τέσσερις πόντοι. Θα είναι ενδιαφέρον για το υπόλοιπο της σεζόν και για τις δύο ομάδες. Είναι ακόμη στην κορυφή αλλά και αυτοί έχουν να παίξουν πολλά παιχνίδια”. 
Ο 34χρονος Βραζιλιάνος πρόσθεσε: “Δεν είναι εύκολο να είσαι εκεί στην κορυφή γιατί η πίεση είναι μεγάλη. Πρέπει να κερδίζεις κάθε παιχνίδι και να δεις τι θα γίνει στο τέλος. Την προηγούμενη σεζόν μπορέσαμε να φτάσουμε τους 100 πόντους οπότε θα πρέπει να συνεχίζεις, να προχωράς και να προσπαθείς να κερδίζεις σε κάθε παιχνίδι. Πρέπει να το αποδεικνύεις αυτό σε κάθε παιχνίδι όχι μόνο μια μέρα”.
Για το παιχνίδι που έγινε, είπε: “Επρεπε να παίξουμε το ποδόσφαιρό μας και να προσπαθήσουμε να αμυνθούμε σωστά όπως και το κάναμε, να μην δεχτούμε άλλα γκολ”. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.