Σφιντέρσκι θεραπεία, ανεβαίνει ο Κάνιας

Ο Πολωνός επιθετικός προσπαθεί να ξεπεράσει άμεσα το πρόβλημα που αποκόμισε στο χθεσινό (6/2) παιχνίδι με τον Πανιώνιο, ενώ ο Ισπανός μέσος ενέτεινε το ρυθμό στο ατομικό του πρόγραμμα

Ο ΠΑΟΚ άφησε πίσω του την αναμέτρηση με τον Πανιώνιο για το Κύπελλο και πλέον επικεντρώνει στο ντέρμπι της ερχόμενης Κυριακής (10/2) με τον Ολυμπιακό, στην κατάμεστη Τούμπα, καθώς η “ασπρόμαυρη” ΠΑΕ ανακοίνωσε sold out. Η προετοιμασία για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση ξεκίνησε σήμερα (7/2), χωρίς, όμως, να λείπουν τα προβλήματα για τον Ρασβάν Λουτσέσκου.
Συγκεκριμένα, ο Κάρολ Σφιντέρσκι, ο οποίος δέχτηκε ένα χτύπημα στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Πανιώνιο, έκανε θεραπεία. Αύριο θα φανεί καλύτερα, αν είναι σε θέση ο Πολωνός να πάρει μέρος στο ντέρμπι με τους “ερυθρόλευκους”. Εκτός αυτού, ο Χοσέ Κάνιας συνέχισε σήμερα το ατομικό πρόγραμμα που ακολουθεί το τελευταίο διάστημα. Το θετικό γι’ αυτόν είναι ότι ανέβασε ρυθμό, που σημαίνει ότι αύριο μπορεί να μπει σε μέρος της κανονικής διαδικασίας.

Οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν βασικοί κόντρα στον Πανιώνιο ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποφόρτισης στο γυμναστήριο. Το δεύτερο γκρουπ γυμνάστηκε κανονικά δουλεύοντας στην φυσική κατάσταση, την κυκλοφορία της μπάλας και την τακτική.
Την Παρασκευή (8/2) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 16:00 στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.