Ετοιμάζεται για φιλικό η Ξάνθη

Η Ξάνθη, θ΄αντιμετωπίσει σε φιλική αναμέτρηση το Σάββατο στη Δράμα την τοπική Δόξα, στις 17.30 και ο Μίλαν Ράσταβατς, θέλει να δει τους ποδοσφαιριστές του στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.

Το πρωτάθλημα τελείωσε και τυπικά το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, ωστόσο αρκετές ομάδες συνεχίζουν να προπονούνται και να κλείνουν φιλικά παιχνίδια. Η Ξάνθη, θ΄αντιμετωπίσει σε φιλική αναμέτρηση το Σάββατο στη Δράμα την τοπική Δόξα, στις 17.30 και ο Μίλαν Ράσταβατς, θέλει να δει τους ποδοσφαιριστές του στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. 

Το πρωινό πρόγραμμα για την ομάδα της Ξάνθης, περιελάμβανε ασκήσεις στο χώρο, πάσες, πίεση και τελειώματα  με τους παίκτες να χωρίζονται σε υποομάδες. Ο Σέρβος προπονητής θέλει να δει τους παίκτες του να βελτιώνονται σε όλους τους τομείς γι΄αυτό δεν σταματά να δουλεύει καθημερινά. Το μοναδικό πρόβλημα για τον προπονητή της Ξάνθης έχει να κάνει με τον έμπειρο Κώστα Φλίσκα που ακολουθεί θεραπεία μετά από τραυματισμό που είχε σε παιχνίδι της Σούπερ Λιγκ, αλλά και τους Μπρίτο Κάστρο που ακολούθησαν ατομικό. 

Ο Μίλαν Ράσταβατς δεν αποκλείεται να δώσει χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που δεν αγωνίστηκαν αρκετά τη φετινή σεζόν, αλλά και σε παίκτες από τις ακαδημίες που θα μπορέσουν του χρόνου να πλαισιώσουν την πρώτη ομάδα. Η Ξάνθη είναι μια ομάδα που βγάζει νέους ποδοσφαιριστές με τελευταίους, τους Μελιόπουλο και Φασίδη που πήραν αρκετό χρόνο συμμετοχής στο πρωτάθλημα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.