Οι παίκτες ψάχνουν το τελευταίο μυστικό του God of War

Ίσως ο Mimir να έχει κάτι ακόμα κρυμμένο.Από την κυκλοφορία του τον Απρίλιο, το God Of War μας...

Ίσως ο Mimir να έχει κάτι ακόμα κρυμμένο.

Από την κυκλοφορία του τον Απρίλιο, το God Of War μας προσφέρει μια σειρά από μυστικά και Easter Eggs. Αλλά ο Θεός του Πολέμου περιέχει ένα τελευταίο αξιοσημείωτο μυστικό που οι fans κυνηγούν εδώ και μήνες.

Κατά τη διάρκεια ενός από τα δύο panels του God of War του SDCC 2018, ένας fan ζήτησε από τον σκηνοθέτη Cory Barlog να μιλήσει για αυτό το μυθικό τελικό μυστικό και ο Barlog κάνει tease ότι το τέλος αυτού του κυνηγιού βρίσκεται στην αρχή, στο σπίτι.

Τα σχόλιά του στο πάνελ πάντως έχουν αναζωπυρώσει την αναζήτηση αυτή. Τα Reddit threads ξεκίνησαν μετά το πάνελ, με τους fans να συγκεντρώνονται για να μιλήσουν για το μυστικό. Μια αφοσιωμένη ομάδα παικτών εργάζεται πάνω στο μυστικό εδώ και μήνες, με ένα αφιέρωμα το οποίο ονομάζεται r/GodofWarSecrets.

Πολλοί fans που καταγράφουν το μυστικό, και το ταξίδι προς αυτό, πιστεύουν επίσης ότι το πρόσφατο κόμικ “The Hunt” μπορεί να έχει κάποιον υπαινιγμό μέσα του. Άλλοι πιστεύουν ότι μπορεί να έχει να κάνει με μια “κανονική” ακολουθία γεγονότων που πρέπει να ακολουθήσουν οι παίκτες και ότι πιθανότατα σχετίζεται με τους Kratos ή Freya.

Το κόμικ από την Santa Monica.

H νεώτερη θεωρία αναφέρει πως τα blue crystals μπορεί να σχετίζονται με τα chambers των Valkyries, που είναι απλωμένα σε όλο τον κόσμο.

Η νέα αυτή θεωρία περιέχει spoilers, οπότε αν δεν έχετε ολοκληρώσει το παιχνίδι, μην συνεχίσετε!


Η τρέχουσα πεποίθηση είναι ότι μια ταπετσαρία στο σπίτι του Kratos απεικονίζει ένα σύμβολο που συνδέεται με τον Λόκι στη μυθολογία της Σκανδιναβίας. Δεδομένων των αποκαλύψεων στο τέλος του παιχνιδιού, αυτή η ταπετσαρία θα μπορούσε να απεικονίσει μια σχέση με το διάσημο αυτό σχήμα σε μία από τις πρωτεύουσες θέσεις του franchise. Όμως οι παίκτες δεν έχουν ακόμη γεμίσει πλήρως την ταπετσαρία για να απεικονίσουν το πλήρες σύμβολο.

Ορισμένοι χρήστες που βρίσκονται στο κυνήγι αυτού του τελικού μυστικού, ωστόσο, έχουν παρατηρήσει παρόμοια ταπετσαρία στο σπίτι της Freya και ότι το πλήρες σύμβολο του Loki ή ένα παρόμοιο με αυτό μπορεί να βρεθεί σε άλλες τοποθεσίες.

Η ακριβής έκταση του Easter Egg είναι επί του παρόντος άγνωστη, αλλά με πολλούς να πιστεύουν ότι αυτή η νύξη μπορεί να οδηγήσει στην αληθινή ταυτότητα του Atreus, οι παίκτες έχουν καθαρίσει και συντάσσουν όλες τις ενδείξεις που σχετίζονται με το Loki για να συμπληρώσουν μαζί αυτό το παζλ.

Τέλος των spoilers.


Πολλά σημάδια οδήγησαν επίσης τους fans σε διάφορα αντικείμενα και τοποθεσίες σε όλο τον κόσμο, όπως ένα σύνολο μυστήριων ρούνων που περιβάλλεται από κόκκινα κουτιά. Και άλλοι, οι οποίοι συνεχίζουν να πιστεύουν ότι το μυστικό βρίσκεται μέσα στο σπίτι του Kratos, χρησιμοποιούν το photo mode για να σαρώσουν ολόκληρο το περιβάλλον για ενδείξεις, συμπεριλαμβανομένων των ρούνων που βρέθηκαν σε ένα σφυρί στο σπίτι.


H Μαριάντζελα (Angelgraph) είναι News Overlord στο Gaming Dep του IGN Greece. Όταν δεν γράφει ή δεν ασχολείται με τα social media του IGN, μπορείτε να τη βρείτε στο Facebook και το Twitter. Keep Gaming Buddies!

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.