Το GoT φεύγει, οι ψυχαναλυτές έρχονται!

Η ιστοσελίδα Bark.com παρέχει υπηρεσία συμβουλευτικής στους θαυμαστές του Game of Thrones που δυσκολεύονται να διαχειριστούν το γεγονός ότι η αγαπημένη τους σειρά τελείωσε.
21/05/2019 • 00:21
Ντενέρις
  • shares
Η ιστοσελίδα Bark.com παρέχει υπηρεσία συμβουλευτικής στους θαυμαστές του Game of Thrones που δυσκολεύονται να διαχειριστούν το γεγονός ότι η αγαπημένη τους σειρά τελείωσε.

Πριν από λίγες ημέρες ο Στίβεν Κίνγκ σχολίασε τις αρνητικές κριτικές αρκετών θαυμαστών της σειράς-φαινόμενο, γράφοντας στον λογαριασμό του στο Twitter "O κόσμος δε θέλει ΚΑΝΕΝΑ τέλος". Και είχε δίκιο. Τουλάχιστον εν μέρει. Το Game of Thrones έχει αγαπηθεί και συζητηθεί όσο λίγες σειρές. Από την προβολή του πρώτου επεισοδίου έως την προβολή του τελευταίου, οι θαυμαστές του ανά τον κόσμο ανέπτυσσαν θεωρίες, ανέλυαν ατάκες, ανυπομονούσαν για το επόμενο επεισόδιο και φυσικά "δένονταν" όλο και περισσότερο με τους ήρωες του Τζορτζ Ρ. Ρ. Μάρτιν. Επομένως, ήταν αναμενόμενο η ολοκλήρωση της ιστορίας, είτε άρεσε είτε όχι, να προκαλέσει συγκίνηση και στενοχώρια.

Οι άνθρωποι πίσω από την ιστοσελίδα Bark.com, όμως, έχουν προχωρήσει αρκετά βήματα πάρα πέρα. Πιστεύουν ότι πολλοί θαυμαστές έχουν εθιστεί τόσο πολύ με το Game of Thrones που δε θα μπορέσουν να επεξεργαστούν την κατάσταση και να προχωρήσουν χωρίς τη βοήθεια κάποιου ειδικού. "Οι θαυμαστές μπορούν να μιλήσουν σε πιστοποιημένους συμβούλους (που γνωρίζουν τη σειρά) για να συζητήσουν την ιστορία και τις ανατροπές στην πλοκή. Οι επαγγελματίες θα τους βοηθήσουν να επεξεργαστούν τα συναισθήματά τους που μπορεί να κυμαίνονται από θυμό και σύγχυση μέχρι θλίψη και πόνο. Οι σύμβουλοι είναι σε ετοιμότητα να καθοδηγήσουν τους θαυμαστές να προχωρήσουν μετά το τέλος της σειράς".

Αν αναρωτιέστε για τον τρόπο παροχής της υπηρεσίας και τη χρέωσή της, να σας ενημερώσουμε ότι οι σύμβουλοι είναι διαθέσιμοι μέσω Skype και χρεώνουν 20 λίρες για 30λεπτη συνεδρία και 40 λίρες για ωριαία.
Γράψτε το σχόλιο σας...