Ανεβάζουν το ρυθμό τους οι Αρβανίτη/Τσιαρτσιάνη

Ανεβάζει διαρκώς αγωνιστικούς ρυθμούς το δίδυμο των Βίκυς Αρβανίτη και Μαρίας Τσιαρτσιάνη, που προετοιμάζεται στο Λος Άντζελες, ενόψει της συμμετοχής του στο παγκόσμιο σιρκουί και της οριστικοποίησης της πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.

Ανεβάζει διαρκώς αγωνιστικούς ρυθμούς το δίδυμο των Βίκυς Αρβανίτη και Μαρίας Τσιαρτσιάνη, που προετοιμάζεται στο Λος Άντζελες, ενόψει της συμμετοχής του στο παγκόσμιο σιρκουί και της οριστικοποίησης της πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου. Αυτή θα γίνει γνωστή είτε στις 17 Ιουνίου (μέσω της παγκόσμιας κατάταξης), είτε την 1η Ιουλίου, όταν θα ολοκληρωθεί το προ-Ολυμπιακό τουρνουά. Η εθνική ομάδα αυτή την περίοδο πραγματοποιεί προπονήσεις και διεξάγει φιλικούς αγώνες με άλλα δίδυμα.

Η πορεία της προετοιμασίας ακολουθεί τον αρχικό σχεδιασμό, με την Τσιαρτσιάνη να δηλώνει ευχαριστημένη. «Έχουμε προγραμματίσει προπονήσεις και παιχνίδια με άλλες τρεις ευρωπαϊκές ομάδες, τις Γερμανίδες Χόλτβικ/Σέμλερ, τις Ισπανίδες Λιλιάνα/Μπακερίθο και τις Ελβετίδες Κουν/Ζούμκερ» εξήγησε για το πρόγραμμα η Ελληνίδα αθλήτρια και συνέχισε: «Προπονούμαστε όμως και με άλλες ομάδες που βρίσκονται εδώ, όπως τις καναδέζικες. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει και προπονήσεις-φιλικούς με τις αμερικάνικες ομάδες, όπως τις Φέντρικ/Χάνσον, Κέισι/Ρος και Ουόλς/Μέι».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.