Η Γαλατάσαραϊ θέλει τον Οφόε

Σε προχωρημένο στάδιο φέρονται να βρίσκονται οι επαφές του Οτζίτζα Οφόε με τη διοίκηση της Γαλατάσαραϊ, προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του στη γειτονική χώρα, τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Σε προχωρημένο στάδιο φέρονται να βρίσκονται οι επαφές του Οτζίτζα Οφόε με τη διοίκηση της Γαλατάσαραϊ, προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του στη γειτονική χώρα, τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ο Βέλγος μέσος των Πειραιωτών δεν υπολογίζεται για τη νέα αγωνιστική περίοδο, ενώ ήδη ακολουθεί ατομικές προπονήσεις, μετά από σχετική απόφαση της διοίκησης.

Ο Οφόε θεωρείται ξένο σώσμα στην ομάδα και έχει ενημερωθεί πως θα πρέπει να βρει σύλλογο, για να συνεχίσει την καριέρα του. Η τουρκική ομάδα φέρεται σύμφωνα με την εφημερίδα «Fotospor», να έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για τον παίκτη, ενώ παράλληλα φέρεται να έχει προχωρήσει τις επαφές και με τον Σεμπά, τον οποίο θέλει να εντάξει στο ρόστερ της το ερχόμενο καλοκαίρι. Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός βρίσκεται και αυτός στη λίστα των υπό παραχώρηση παικτών του Ολυμπιακού. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.