«Δουλειά, σοβαρότητα και πειθαρχεία»

Υπό τις οδηγίες του νέου προπονητή Γιάννη Γεωργαρά, προπονήθηκαν το πρωί της Τρίτης στη Ριζούπολη οι ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα Σμύρνης.

Υπό τις οδηγίες του νέου προπονητή Γιάννη Γεωργαρά, προπονήθηκαν το πρωί της Τρίτης στη Ριζούπολη οι ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα Σμύρνης. Στις πρώτες του δηλώσεις, ο έμπειρος τεχνικός χαρακτήρισε κρίσιμη καμπή τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή και υποστήριξε ότι με δουλειά, σοβαρότητα και πειθαρχία η ομάδα θα πετύχει τους στόχους της.

«Είμαι χαρούμενος που επιστρέφω στη μεγάλη οικογένεια του Απόλλωνα. Γνωρίζω ότι έρχομαι σε μία κρίσιμη καμπή. Ο στόχος είναι γνωστός. Δεν είναι εύκολο το έργο αλλά είμαι σίγουρος ότι με πολλή δουλειά, με σοβαρότητα, με πειθαρχία και πάνω από όλα με αγάπη για αυτό που κάνουμε, θα πετύχουμε τους στόχους μας. Είναι τιμή μου που ο μέτοχος της ομάδας, μου εμπιστεύτηκε αυτή τη θέση. Θα ήθελα να πω για τον κ. Σταθόπουλο ότι έχει κάνει πολύ καλή δουλειά. Είναι εξαιρετικός προπονητής, εξαιρετικός συνάδελφος και πιστεύω ότι αφήνει την ομάδα σε πάρα πολύ καλή κατάσταση».

Από εκεί και πέρα, οι παίκτες χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ, με όσους αγωνίστηκαν εναντίον της Καλαμάτας να ακολουθούν πρόγραμμα ενεργητικής αποκατάστασης και τους υπόλοιπους να προπονούνται κανονικά.
Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Γιώργος Σεμερτζίδης (έχει ενοχλήσεις στο δικέφαλο του δεξιού του ποδιού) και Λάμπρος Χανιώτης (λόγω πυρετού), ενώ απών ήταν ο Γιάννης Κατσαρός (αναμένονται τα αποτελέσματα της μαγνητικής για τις ενοχλήσεις στη μέση του).

Στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας παραμένουν ο υπεύθυνος για τη φυσική κατάσταση, Γρηγόρης Μπιζάς, καθώς και ο προπονητής τερματοφυλάκων, Μάκης Βενιαμίν. Αντιθέτως, μαζί με τον Στάθη Σταθόπουλο αποχώρησαν ο Γιώργος Τσομπανάκης και ο υπεύθυνος του τμήματος σκάουτινγκ, Γιώργος Οικονομόπουλος.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.