Διαγωνισμός: 6ο Φεστιβάλ Bollywood και Πολυπολιτισμικών Χορών

Κέρδισε διπλές προσκλήσεις στο φαντασμαγορικό φεστιβάλ Bollywood και Πολυπολιτισμικών Χορών που θα γίνει το Σάββατο 30/6 & Κυριακή 1/7 στο Θέατρο Δόρα Στράτου, στο κέντρο της Αθήνας.
14/06/2018 • 11:09
Διαγωνισμός: 6ο Φεστιβάλ Bollywood και Πολυπολιτισμικών Χορών
  • shares
Ανατολή και Δύση, δύο φαινομενικά μακρινοί κόσμοι, βρίσκουν μια μαγική σύνδεση στο ιστορικό Θέατρο Δόρα Στράτου, στο κέντρο της Αθήνας, με φόντο τον καταπράσινο λόφο του Φιλοπάππου από 29 Ιουνίου – 1 Ιουλίου 2018. Τρεις  ημέρες «κατάδυσης» στον πολιτισμό, γεμάτες από μυστήριο, γοητεία, μουσική, χορό και απέραντη αισθητική.

“Η Ελλάδα ανέκαθεν αποτελούσε ένα σταυροδρόμι Δύσης και Ανατολής, όπου ποικίλοι πολιτισμοί συναντήθηκαν και ζυμώθηκαν στο πέρασμα χιλιάδων χρόνων. Από την Ινδία και τη Μέση Ανατολή μέχρι τη Βόρεια Αφρική και τη Λεκάνη της Μεσογείου, μεγάλοι πολιτισμοί ήρθαν σε στενή επαφή, ανταλλάσσοντας πληθώρα χαρακτηριστικών που αφορούν κυρίως στην κουλτούρα και τις Τέχνες. Το Φεστιβάλ έχει σκοπό να αναδείξει τα ιδιαίτερα αυτά γνωρίσματα με έμφαση στην Τέχνη του Χορού και της Μουσικής, καθώς και να δώσει την ευκαιρία στους ενδιαφερόμενους να ανακαλύψουν τη μαγεία και την ομορφιά της ειρηνικής συνύπαρξης των λαών μέσω της Τέχνης και του Πολιτισμού”.

Στo πλαίσιο του Φεστιβάλ θα συμμετέχουν χορευτές, μουσικοί και άνθρωποι των γραμμάτων από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Επιπλέον θα λάβουν χώρα σεμινάρια, παραστάσεις, παρουσιάσεις και πλήθος άλλων δραστηριοτήτων. Μάθετε αναλυτικά για το πρόγραμμα του φεστιβάλ εδώ.  

Αν θέλετε να ζήσετε από κοντά τη μαγεία και τα χρώματα αυτού του φεστιβάλ, λάβετε μέρος στην κλήρωση για διπλές προσκλήσεις το Σάββατο 30/6 και την Κυριακή 1/7 (κάθε πρόσκληση αφορά και στις δυο ημέρες) κάνοντας κλικ εδώ. Ο διαγωνισμός ολοκληρώνεται την Τρίτη 26/6 στις 23:45 το βράδυ.Γράψτε το σχόλιο σας...
loading the player...