Βλαχοδήμος: «Όνειρό μου η Ρεάλ Μαδρίτης»

Να φορέσει τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης ονειρεύεται ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος.

Να φορέσει τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης ονειρεύεται ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός της Ξάνθης τόνισε πως δε θα ξεχάσει το γκολ κόντρα στον Ολυμπιακό, ενώ αναφέρθηκε στην έως τώρα καριέρα του στην ακριτική ομάδα, καθώς επίσης και στην οικονομική κρίση. Ο Βλαχοδήμος μίλησε στην ιστοσελίδα «spox.com». Αναλυτικά δήλωσε:

Για το γκολ που έβαλε στον Ολυμπιακό
«Σίγουρα είναι μια από τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής μου. Όταν γύρισα σπίτι δεν μπορούσα να το πιστέψω. Ο Τύπος στην Ελλάδα έγραφε συνέχεια για αυτό. Τώρα επικεντρώνομαι στο μέλλον».

Για τη μεταγραφή του από τη Στουτγκάρδη στην Ξάνθη

«Έπαιζα στην δεύτερη ομάδα, αλλά δεν αγωνιζόμουν συχνά και δεν ξέρω τον λόγο. Ο αθλητικός διευθυντής της Ξάνθης, Κώστας Κωνσταντινίδης, μου έκανε προσφορά να πάω στην Ελλάδα. Το είδα σαν μια ευκαιρία να βελτιωθώ και μέχρι στιγμής τα καταφέρνω. Ήταν πολύ δύσκολο για μένα να φύγω από την Στουτγάρδη. Είμαι ο τύπος που αρνείται να κάθεται στον πάγκο. Έδινα τα πάντα στην προπόνηση αλλά δεν έπαιρνα ευκαιρίες. Είναι κρίμα που έφυγα. Ήταν το όνειρο μου να αγωνιστώ στη Στουτγάρδη. Ευχαριστώ την Στουτγάρδη για όσα μου έχει προσφέρει».

Για τον αδερφό του, Οδυσσέα, που συνεχίζει να παίζει στη γερμανική ομάδα
«Νομίζω πως είναι ο επόμενος για να γίνει βασικός τερματοφύλακας. Έχει τα προσόντα που πρέπει να έχει ο σύγχρονος τερματοφύλακας».

Για την ζωή στην Ξάνθη
«Είναι πολύ διαφορετικά από ότι στην Στουτγάρδη σαν πόλη. Είναι πολύ ήσυχα. Ο κόσμος στο δρόμο με χαιρετάει, είναι πολύ ευχαριστώ. Το γήπεδο μας χωράει 8000 κόσμο αλλά μόνο με τον Ολυμπιακό ήταν γεμάτο. Στα υπόλοιπα εξαρτάται από τον καιρό».

Για την οικονομική κρίση στην Ελλάδα
«Στην Γερμανία ο κόσμος ακούει πολλά αρνητικά για την κατάσταση εδώ, αλλά επειδή ζω στην Ξάνθη, δεν το καταλαβαίνω. Επικεντρώνομαι στο ποδόσφαιρο. Φυσικά η κατάσταση στην Ελλάδα είναι πολύ δύσκολη».

Για το μεγάλο όνειρό του
«Θα ήθελα να παίξω στη Ρεάλ Μαδρίτης. Είμαι μεγάλος θαυμαστής του Κριστιάνο Ρονάλντο. Μου αρέσει πολύ ο τρόπος που αγωνίζεται και απολαμβάνω να τον βλέπω να αγωνίζεται».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.