Μπονούτσι: «Μακριά τα παιδιά μου από αυτό τον κόσμο»

Ο Λεονάρντο Μπονούτσι υπογράμμισε πως θέλει να κρατήσει μακριά τα παιδιά του από τον κόσμο στον οποίο ζει, μετά την επίθεση που δέχτηκε μέσω διαδικτύου.

Ο Λεονάρντο Μπονούτσι υπογράμμισε πως θέλει να κρατήσει μακριά τα παιδιά του από τον κόσμο στον οποίο ζει, μετά την επίθεση που δέχτηκε μέσω διαδικτύου. Ο Ιταλός κεντρικός αμυντικός καυτηρίασε τη συμπεριφορά ορισμένων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με αφορμή τα μηνύματα που δέχτηκε και στα οποία κάποιος εύχονταν τον θάνατο των παιδιών του.

Χαρακτηριστικά, ο κεντρικός αμυντικός της Γιουβέντους υπογράμμισε: «Ίσως κάποια μέρα να ζήσουμε σε έναν καλύτερο κόσμο. Για την ώρα ο κόσμος από τον οποίο θέλω να κρατήσω μακριά τα παιδιά μου είναι αυτός, στον οποίο κατοικούν τέτοιοι τύποι. Αυτός ο κόσμος με βίαιες χειρονομίες, λέξεις και σκέψεις. Τώρα, εσύ που έστειλες το μήνυμα, κάνε αυτό που ξέρεις καλά. Σβήστο, κλείσε το λογαριασμό σου και κάλεσε κάποιον για βοήθεια. Είναι κρίμα που κανείς δεν θα μπορέσει να σε ανασύρει από την αηδία του να είσαι αυτός που είσαι».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.