Αντετοκούνμπο: «Να παίξω στο ΝΒΑ»

Ο Κώστας Αντετοκούνμπο υπογράμμισε πως θέλει να αγωνιστεί στο ΝΒΑ, όπως έκαναν προηγουμένως οι αδερφοί του, Γιάννης και Θανάσης.

Ο Κώστας Αντετοκούνμπο υπογράμμισε πως θέλει να αγωνιστεί στο ΝΒΑ, όπως έκαναν προηγουμένως οι αδερφοί του, Γιάννης και Θανάσης. Ο 17χρονος παίκτης αναφέρθηκε στις συμβουλές που του δίνουν τα αδέρφια του, καθώς επίσης στην επιθυμία του να αγωνιστεί στο κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ του κόσμου.

Αρχικά, ο Αντετοκούνμπο τόνισε: «Τα δύο αδέρφια μου παίζουν στο ΝΒΑ και θέλω να τους μοιάσω. Πολύς κόσμος μπορεί να πιστεύει πως έχω τις δυνατότητες να τα καταφέρω λόγω του ύψους μου και γιατί παίζουν εκεί ο Γιάννης και ο Θανάσης, αλλά δεν αφήνω αυτό να με επηρεάσει».

Στη συνέχεια, ο νεαρός παίκτης συμπλήρωσε: «Μου λένε πάντα να παίζω επιθετικά, να τα δίνω όλα και να είμαι ικανοποιημένος ότι έκανα το καλύτερο που μπορούσα κάθε φορά που φεύγω από έναν αγώνα».

τέλος, ο 17χρονος παίκτης υπογράμμισε: «Σε 3-4 χρόνια θα είναι φανταστικός. Όποιο κολέγιο τον πάρει θα έχει κάνει μια πολύ έξυπνη κίνηση».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.