Αποφασίζει για το σχήμα

Ο Αντρέα Στραματσιόνι αναμένεται να αποφασίσει στην τελευταία προπόνηση του Παναθηναϊκού, για το σχήμα που θα παρατάξει κόντρα στον ΠΑΟΚ, στην επικείμενη αναμέτρηση του «Απόστολος Νικολαΐδης» την Κυριακή.

Ο Αντρέα Στραματσιόνι αναμένεται να αποφασίσει στην τελευταία προπόνηση του Παναθηναϊκού, για το σχήμα που θα παρατάξει κόντρα στον ΠΑΟΚ, στην επικείμενη αναμέτρηση του «Απόστολος Νικολαΐδης» την Κυριακή. Μοναδικός στόχος του «τριφυλλιού» στο ματς της 23ης αγωνιστικής είναι η νίκη, προκειμένου να παραμείνει «ζωντανό» στο «κυνήγι» της δεύτερης θέσης της κανονικής περιόδου. 

Ο Ιταλός τεχνικός έχει δοκιμάσει μέχρι στιγμής δυο σχήματα στις τελευταίες προπονήσεις. Το ένα είναι το 4-2-3-1, με τον Βιγιαφάνες να έχει ρόλο επιτελικού μέσου, πίσω από τον Μάρκους Μπεργκ και τους Μαμούτε και Βλαχοδήμο στα άκρα της μεσοεπιθετικής γραμμής. Το άλλο είναι το 4-3-3 με τους Μπεργκ, Βλαχοδήμο και Βιγιαφάνες να αποτελούν την τριπλέτα της επίθεσης και τους Λαγό, Εβαντζελίστα και Αμπέντ να αποτελούν την τριάδα της μεσαίας γραμμής.

Από εκεί και πέρα, για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση δεν υπολογίζονται οι Πέτριτς, Σάντσεθ και Γιαννακόπουλος. Αντιθέτως, «ετοιμοπόλεμος» είναι ο Ντάνιελ Πράνιτς. Η προετοιμασία των «πράσινων» θα ολοκληρωθεί το Σάββατο με μια τελευταία προπόνηση στο Κορωπί. Μετά το τέλος της, ο Ιταλός τεχνικός θα ανακοινώσει την αποστολή για το ματς της 23ης αγωνιστικής.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.