Τέλος ο Λάμπερτ

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Στόουκ Σίτι αποτελεί ο Πολ Λάμπερτ, καθώς οι «πότερς» ανακοίνωσαν ότι ο Σκωτσέζος προπονητής αποχώρησε από το «τιμόνι» της ομάδας κοινή συναινέσει.

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Στόουκ Σίτι αποτελεί ο Πολ Λάμπερτ, καθώς οι «πότερς» ανακοίνωσαν  ότι ο Σκωτσέζος προπονητής αποχώρησε από το «τιμόνι» της ομάδας κοινή συναινέσει. Ο 48χρονος τεχνικός ανέλαβε στα μέσα Ιανουαρίου τα «ηνία» της Στόουκ Σίτι, όταν η ομάδα ήταν εντός της ζώνης του υποβιβασμού. Ο Λάμπερτ αντικατέστησε τον Μαρκ Χιουζ και υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 2,5 ετών, ωστόσο δεν κατάφερε να κρατήσει την ομάδα στη μεγάλη κατηγορία, καθώς, στους 15 αγώνες που κάθησε στον πάγκο της Στόουκ Σίτι, είχε απολογισμό δύο νίκες, επτά ισοπαλίες και έξι ήττες. Έτσι, μετά τον υποβιβασμό της ομάδας στην Championship, οι δύο πλευρές ήρθαν σε συμφωνία για τη λύση της συνεργασίας τους.

Στη σχετική ανακοίνωση, ο αγγλικός σύλλογος αναφέρει ότι η επιλογή του αντικαταστάτη του Λάμπερτ θα γίνει «το συντομότερο δυνατόν, προκειμένου να δοθεί στο νέο προπονητή χρόνος να προετοιμαστεί για την πρόκληση της σεζόν 2018/19 στην Championship».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.