Θα επιστρέψει ο Μουρίνιο

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ζοζέ Μουρίνιο θα αποχωρήσει από τη Ρεάλ στις 30 Ιουνίου και τα αγγλικά ΜΜΕ τον παρουσιάζουν έτοιμο να αναλάβει και πάλι την Τσέλσι.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ζοζέ Μουρίνιο θα αποχωρήσει από τη Ρεάλ στις 30 Ιουνίου και τα αγγλικά ΜΜΕ τον παρουσιάζουν έτοιμο να αναλάβει και πάλι την Τσέλσι. Μάλιστα, όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της “Sun” ο μόνος ενδοιασμός του Πορτογάλου είναι ότι θέλει να έχει τον απόλυτο έλεγχο των “μπλε” και να μην παρεμβαίνει στο έργο του ο Ρομάν Αμπράμοβιτς.

“Ο Ζοζέ θα γυρίσει στην Τσέλσι”, είπε άνθρωπος από το περιβάλλον του 49χρονου τεχνικού στη “Sun” και συμπλήρωσε: “Ξέρει ότι τα πράγματα δεν είναι καλά εκεί τώρα. Ξέρει, επίσης, ότι θα ήταν δύσκολο να γυρίσει πίσω και να έχει την ίδια απήχηση με την πρώτη του θητεία. Κατάφερε να κερδίσει το αγγλικό πρωτάθλημα στα δύο πρώτα χρόνια σε μία ομάδα που δεν είχε πανηγυρίσει τον τίτλο για 50 χρόνια. Ήταν κάτι απίστευτο.

Γι’ αυτό οι οπαδοί τον λάτρεψαν κι εκείνος αγάπησε την ομάδα. Έχει αναπτυχθεί μία ιδιαίτερη σχέση μεταξύ τους. Ωστόσο, θα πει στον Αμπράμοβιτς: ‘Εσύ είσαι ο ιδιοκτήτης και εγώ το αφεντικό. Έλα να δουλέψουμε μαζί και να ενώσουμε τις δυνάμεις μας. Για τον Ζοζέ αυτή θα ήταν η ιδανική συνεργασία”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.