Εν δυνάμει ιδιοκτήτης...

Ο Νίκος Τζουάννης γράφει στο προσωπικό του blog για την επικείμενη μεταβίβαση των μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, στην πλευρά του Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ.
0
Νίκος Τζουάννης
04/06/2018 • 08:23
Μίλησε με Αλαφούζο ο Πιεμπονγκσάντ.
  • shares
Αν και ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί ο οικονομικός και νομικός έλεγχος στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός και – το πιο σημαντικό – δεν έχουν πέσει οι υπογραφές για τη μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών του συλλόγου, ο Παϊρόζ Πιεμπονγκσαντ συμπεριφέρεται σαν εν δυνάμει ιδιοκτήτης του κλαμπ. 

Ο Ταϊλανδός επιχειρηματίας είχε πολύωρες συναντήσεις με τον Γιάννη Αλαφούζο και απ' ότι φαίνεται οι δύο πλευρές έχουν δώσει τα χέρια, ενώ έφερε στην Αθήνα και τον γιο του, τον οποίο προορίζει για διοικητικό πόστο στον Παναθηναϊκό. 

Στο διάστημα παρουσίας του στην Αθήνα, ο Πιεμπονγκσαντ θέλησε να γνωριστεί με τον Νίκο Νταμπίζα και ενημερώθηκε αναλυτικά από τον νέο τεχνικό διευθυντή του Παναθηναϊκού – ο οποίος ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί από το Τριφύλλι - για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα. Ο υποψήφιος επενδυτής έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για τον αρχικό αγωνιστικό προγραμματισμό που έχει χαράξει ο Νταμπίζας (ανανεώσεις συμβολαίων, πιθανές μεταγραφές και αποδεσμεύσεις παικτών), ενώ συνομίλησε και με στελέχη της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Ο γιος του πρόλαβε να βρεθεί στη Λεωφόρο και στο Κορωπί, προκειμένου να δει από κοντά το γήπεδο των Πράσινων και το προπονητικό κέντρο του συλλόγου, ενώ μέσα στο γεμάτο 24ωρο του, ο Παϊρόζ Πιεμπονγκσαντ είχε συναντήσεις και με τους εν Ελλάδι συνεργάτες του. 

Λίγο πριν φύγει από τη χώρα μας, θα συναντήσει και τον Γιώργο Δώνη, ο οποίος ειδοποιήθηκε από τον Νταμπίζα και ήρθε στην Αθήνα εκτάκτως το βράδυ της Κυριακής. Και αυτό γιατί όπως υποστηρίζει η πλευρά Πιεμπονγκσαντ, ο Ταϊλανδός  θέλει πρώτα να συνομιλήσει με τον 49χρονο προπονητή και να αντιληφθεί το σκεπτικό και την ποδοσφαιρική του φιλοσοφία, προτού ανάψει οριστικά το “πράσινο φως” για την πρόσληψη του στην τεχνική ηγεσία του Τριφυλλιού. 

Το γεγονός ότι ο Γιάννης Αλαφούζος δεν έχει προχωρήσει ακόμα στις υπογραφές με τον Δώνη και τους συνεργάτες του και θεωρεί αναγκαία τη ...συναπόφαση με τον Πιεμπονγκσαντ για το συγκεκριμένο θέμα, δείχνει ότι η υπόθεση της Pan Asia είναι αρκετά προχωρημένη. Τη δεδομένη στιγμή είναι περισσότερες οι πιθανότητες που υπάρχουν για να περάσει στα χέρια του fund της Pan Asia το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Όμως ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος – και ιδιαίτερα στον επιχειρηματικό κόσμο - αν δεν πέσει η υπογραφή και στην ...τελευταία σελίδα. 

Γράψτε το σχόλιο σας...