Ραντούλιτσα: «Ξέρουμε τι ομάδα έχουμε να αντιμετωπίσουμε…»

Μόνο εύκολο έργο δεν έχει ο Παναθηναϊκός απέναντι στη Λαμποράλ Κούτσα, όπως υποστήριξε ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα, παραμονή της πρώτης αναμέτρησης των δύο ομάδων στη Βιτόρια.

Μόνο εύκολο έργο δεν έχει ο Παναθηναϊκός απέναντι στη Λαμποράλ Κούτσα, όπως υποστήριξε ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα, παραμονή της πρώτης αναμέτρησης των δύο ομάδων στη Βιτόρια.  Παράλληλα αναφέρθηκε και στις «μονομαχίες» του με τον Γιάννη Μπουρούση.

«Δεν θα είναι καθόλου εύκολο ματς με την Λαμποράλ. Γενικά δεν θα είναι καθόλου εύκολη σειρά. Όποιος λέει κάτι τέτοιο μάλλον δεν παρακολουθεί μπάσκετ. Είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα και εμείς θα είμαστε έτοιμοι να την αντιμετωπίσουμε, όπως αντιμετωπίζουμε κάθε αντίπαλο. Όπως κάνουμε πάντα. Θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στην άμυνα και να βάλουμε περισσότερους πόντους από τους αντιπάλους μας. Ξέρουμε τι ομάδα έχουμε να αντιμετωπίσουμε. Την έχουμε παρακολουθήσει, ξέρουμε τα δυνατά και τα… αδύναμα στοιχεία τους. Το τεχνικό μας επιτελείο έχει κάνει πάρα πολύ καλή δουλειά αλλά τα κλειδιά δε θα σας τα πω, γιατί μπορεί να τους τα… πείτε», δήλωσε αρχικά ο Σέρβος σέντερ.  

Όσο για το πρώτο παιχνίδι: «Πάντα είναι δύσκολο το πρώτο ματς. Εμείς θα κοιτάξουμε να κάνουμε αυτό που πρέπει, όποιος κερδίσει αύριο θα πάρει ένα σημαντικό προβάδισμα. Αλλά μια νίκη δε λέει τίποτα». 

Ερωτηθείς για τον Γιάννη Μπουρούση, απάντησε: « Έχω παίξει πολλές φορές κόντρα στον Μπουρούση. Είναι πάρα πολύ καλός παίκτης και ανυπομονώ να τον αντιμετωπίσω. Πάντα ανυπομονώ να αγωνίζομαι κόντρα σε καλούς παίκτες».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.