Παραμένει στο Λονδίνο ο Φαλκάο

Τη φανέλα της Τσέλσι θα συνεχίσει να φοράει έως το τέλος της εφετινής σεζόν ο Ρανταμέλ Φαλκάο, όπως αποκάλυψε ο πατέρας του.

Τη φανέλα της Τσέλσι θα συνεχίσει να φοράει έως το τέλος της εφετινής σεζόν ο Ρανταμέλ Φαλκάο, όπως αποκάλυψε ο πατέρας του. Τις τελευταίες ημέρες είχαν αυξηθεί τα σενάρια, που ήθελαν τον Κολομβιανό επιθετικό να αποχωρεί από τους Λονδρέζους, προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του σε κινεζική ομάδα. Ο πατέρας του Κολομβιανού έβαλε τέλος στα συγκεκριμένα σενάρια και υπογράμμισε πως ο έμπειρος επιθετικός δεν ενδιαφέρεται τη δεδομένη χρονική στιγμή, να συνεχίσει την καριέρα του στην ασιατική χώρα.

Χαρακτηριστικά, ο πατέρας του Φαλκαό υπογράμμισε: «Ήμουν μαζί του πριν ένα μήνα. Θα μείνει στην Τσέλσι έως το τέλος της σεζόν και θα παλέψει για να αγωνιστεί ξανά. Πολλά μπορούν να συμβούν μέχρι τότε. Ενδεχομένως να αρχίσει να σκοράρει και ο κόσμος να καταλάβει ότι είναι σημαντικός. Δεν περνά καν από το μυαλό του να πάει στην Κίνα. Σκέφτεται μόνο την Τσέλσι». 

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: «Είναι θετικός και κάθε μέρα προετοιμάζεται για να επιστρέψει δυνατός. Αυτού του είδους οι τραυματισμοί είναι συνηθισμένοι στο ποδόσφαιρο. Στον Ραδαμέλ αρέσουν αυτές οι προκλήσεις, έχει μάθει να τις αντιμετωπίζει. Θεού θέλοντος, θα είναι πίσω σε λίγες ημέρες».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.