Μένει και ο Καράμπελας

Σύμφωνα με πληροφορίες του novasports.gr, μετά τον Λεονάρντο και ο Νίκος Καράμπελας αποφάσισε να παραμείνει στην ΑΕΚ, αποσύροντας την προσφυγή που έχει καταθέσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες του novasports.gr, μετά τον Λεονάρντο και ο Νίκος Καράμπελας αποφάσισε να παραμείνει στην ΑΕΚ, αποσύροντας την προσφυγή που έχει καταθέσει.

Η μια ευχάριστη είδηση διαδέχεται την άλλη στην Ένωση. Λίγο μετά το μεσημέρι της Τρίτης ο Λεονάρντο, μετά τη συνάντηση που είχε με τον Σταύρο Αδαμίδη αποφάσισε να αποσύρει την προσφυγή του και να παραμείνει ποδοσφαιριστής του δικεφάλου και λίγες ώρες αργότερα τον ίδιο δρόμο ακολούθησε και ο Νίκος Καράμπελας. Ο Έλληνας αμυντικός μετά από νέα επικοινωνία που είχε με τον πρόεδρο της ΠΑΕ, πήρε τις απαραίτητες εγγυήσεις που ήθελε και αποφάσισε να συνεχίσει να φοράει κιτρινόμαυρα, αγνοώντας τις …σειρήνες του εξωτερικού. Ο ίδιος άλλωστε, το προηγούμενο Σάββατο, μιλώντας αποκλειστικά στην κάμερα της NOVA είχε αποκαλύψει ότι όνειρό του ήταν να φορέσει τη φανέλα της ΑΕΚ για 10 χρόνια. Σύμφωνα μάλιστα με τις ίδιες πληροφορίες που σας αποκαλύπτει το novasports.gr, όχι μόνο παραμένει στην ομάδα ο Νίκος Καράμπελας, αλλά τις επόμενες μέρες δεν αποκλείεται να υπογράψει και νέο συμβόλαιο με την Ένωση. Με τον τρόπο αυτό, έχει αίσιο τέλος για την ομάδα ένα ακόμα πρόβλημα που πήγε να δημιουργηθεί λόγω της οικονομικής κατάστασης που επικρατεί.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.